Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Tusindtals punktum i indtastningsbilledet for kassekladden.

+3
Er det muligt at få vist et tusind punktum ved indtastning af beløb i kassekladder og ved indtastning af faktura linjer (Også gerne adre relevante steder).

Ikke nødvendigvis som default men evt. som et tilvalg, under opsætning af kassekladden/indtastnings billederne.

(I en af de virksomheder jeg står for, kommer der en gang om året et par håndfulde frivillige mennesker for at taste i systemet, de er super søde og glade, men laver kun den her slags arbejde denne ene gang om året, og et tusindtals punktum vil absolut mindske andelen af fejl indtastninger (Der er kun aktivitet i den frivillige forening en gang om året)).
lukket som en kopi af: Tusindtalsseparator
i Spørgsmål » Andet af
lukket af 🔒

1 Svar

Hej Kirsten

Mange tak for dit indlæg smiley
Jeg kan komme med den glædelige nyhed, at tusindtalsseperator på baggrund af tidligere henvendelser herinde er i gang med at blive løst.

Vil give dig helt ret i, at det giver et bedre overblik og mindsker fejl, er tallene tydeligere ved hjælp af dette punktum.

Jeg har lukket dette indlæg, da der tidligere er oprettet et tidligere indlæg. Du kan derfor følge udviklingen på dette.

Endnu engang tak for dit forslag smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)