Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Afdelingskolonne i kontoplan

+1
Vi er flere på vores kontor, der har adskillige kunder , der benytter afdelinger/dimension. I den forbindelse bygger vi ofte kontoplaner op med mange afdelinger på kontoniveau. I den forbindelse ville det være en stor hjælp, hvis man kunne se tilknyttet afdeling + felt for tvungen afdeling i kontoplanen eller alternativt bare, når man får den vist i excel. Det kunne såmænd også bare lægges ind i eksport-filen "Konto"
i Forslag » Andet af (130 points)
status opdateret af

3 Svar

Mener du dermed, at I anvender flere finanskonti for den samme omkostningsart, f.eks. telefon, for at afdelingsbestemme udgiften?
Forslag af (26.5k points)
Ja - der er tale om en vognmandsforretning, så f.eks. omsætning og driftsomkostninger har finanskonto til hver lastbil i virksomheden, der derved skal have separate afdelinger for at se indtjening pr. lastbil. Derudover vil vi gerne lave afdelingsopdeling på enkeltkonti som f.eks. løn, så man kan bogføre de enkelte chaufførers løn på samme finanskonto, men i hver sin afdeling. Jeg mener at have fået bygget det hele op, men ville godt kunne udskrive en kontoplan, hvor afdelingsnummer samt kryds/ikke-kryds i "tvungen afdeling" fremgår, så jeg kan se, at det er korrekt uden skulle ind på hver konto.
Hvis jeg forstår dit svar rigtigt, så vil du f.eks. oprette en konto for brændstof for hver enkelt lastbil!
100 biler giver 100 konti bare til at registrere brændstoffet. Hvad så med vægtafgift, forsikring, reparationer osv.
Faciliteten med afdelinger er tænkt sådan, at du kun skal have en brændstofkonto, en konto for vægtafgift o.s.v., hvor du så kan trække afdelingsbestemte rapporter pr. lastbil ved at vælge den afdeling/lastbil, som du vil undersøge.
Nu er der tale om en kontoplan, der allerede er opbygget i kundens tidligere regnskabsprogram og derfor skal lægges over i E-conomics. De pågældende konti er således allerede opbygget. Der er kun tale om 7 lastbiler samt fremmed vognmand, så det er opbygget med i alt 9 afdelinger (7 biler + ekstern + fælles/administration).
Reelt er mit spørgsmål/forslag meget simpelt - kan de nævnte oplysninger blive indbygget i et udtræk af kontoplanen?

Hej Brian

Mange tak for dit indlæg smiley
Jeg vil give dig ret i, at det vil give et super nemt overblik i kontoplanen er der påført afdelinger i en kolonne ud for de forskellige konti.
Vi har fået flere henvendelser omkring dette, så jeg vil gå videre med dette og medtage det, til vores næste forum møde, da jeg syntes det giver rigtig god mening.

Endnu engang tak for dit indlæg og mange tak til Erik Jensen for svar smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
Hej Brian

Det glæder mig at berette at vi nu har påført "Afdeling" i kontoplanen når du eksporterer denne.

Så hvis du trækker kontoplanen ud via:
Alle indstillinger -> Eksporter data -> Download lister enkeltvis -> Send data -> Konto.csv

Så vil denne nu indeholde afdelinger.

Håber du får god brug af funktionen

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)