forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

sammenregning til told og skat ved eksport

+4
Hej

Da jeg af og til sælger vare til udlandet, da har jeg brug for en tydelig sammentælling af produkterne, hvor værdie af produkterne, bliver regnet sammen i forhold til produkt gruppe (Tariff kode) og oprindelsesland.

derfor undre jeg mig over at jeg ikke kan finde denne funktion i e-conomic. vi har kunne gøre det i excel. og jeg tænker at det burde være forholdsvis simpelt at klare i economic, men jeg kan jo tage fejl her.

faktum er at det ville spare mig for utrolig meget tid hvis e-conomic kunne klare dette for mig, da hver enkelt levering jeg eksprotere her ca. 150 linjer med 12 forskellige grupper de skal regnes sammen i.

Jeg glæder mig til at høre om en løsning.
spurgt 21 Aug, 2014 i Forslag » Lager af Bjørn Holm (3,270 points)
opdateret 10 Sep, 2014 af Lauris Sørensen

3 Svar

Hejsa,

Jeg vil meget gerne stemme i med denne!!!

Det er en meget simpel ting, men det er et ABSOLUT must ved export til mange lande idag, især Mellemøsten at HS kode og oprindelses land SKAL være nævnt på faktura, følgeseddel mv. Funktionen er jo lig vægt og volumen på en vare.

Håber meget det kan løses da vi må lave det hele manuelt nu!
besvaret 26 Aug, 2014 Forslag af jf_gbm-solutions.com (480 points)
Hej Bjørn mv.

Vi arbejder en del med toldløsninger udviklet som apps til e-conomic.

Jeg vil tro vi kan løse jeres opgave men giv mig lige en kontakt så skal jeg kikke på opgaven ring til 7025 7600 eller sendt mig en mail php@itnvision.dk

Det er selvfølgelig uforpligtigende

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
besvaret 3 Sep, 2014 Forslag af Per Holm Pedersen (17,640 points)
Hej Bjørn

Tak for din henvendelse og dit forslag.

Som du jo ved er dette ikke en rapport vi har direkte i e-conomic nej, vi har dog nogle alternative rapporter der muligvis kan anvendes til formålet. Her tænker jeg særligt på omsætningsstatistikken, hvor du kan få vist omsætningssubtotaler for dine varegrupper, og hvis du har en opdeling af kunder hvor dine EU/Udland  ligger i en specifik gruppe, vil det være muligt at afgrænse på både kunder og varer og dermed få nogle omsætnings subtotaler for de forskellige produktgrupper. Hvor vidt dette kan være anvendeligt vil jeg lade dig om at vurdere.

Alternativt, har Per fra itnvision allerede meldt sig på banen, jeg er bekendt med at de allerede har en Intrastat løsning, og som Per selv nævner er jeg sikker på at de også ville kunne løse denne problemstilling.

Jeg vil som udgangspunkt sætte forslaget til implementeres ikke, men jeg vil løbende holde øje med det, og hvis der kommer massiv opbakning til forslaget vil jeg genoverveje beslutningen. På nuværende tidspunkt ser jeg desværre ikke et tilpas stort behov hos den brede kundeskare for netop denne specifikke funktion, til at dette ville prioriteret frem for noget andet, på nuværende tidspunkt.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 10 Sep, 2014 Forslag af Lauris Sørensen (34,900 points)
overvejes× 114
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”