Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




sammenregning til told og skat ved eksport

+6
Hej

Da jeg af og til sælger vare til udlandet, da har jeg brug for en tydelig sammentælling af produkterne, hvor værdie af produkterne, bliver regnet sammen i forhold til produkt gruppe (Tariff kode) og oprindelsesland.

derfor undre jeg mig over at jeg ikke kan finde denne funktion i e-conomic. vi har kunne gøre det i excel. og jeg tænker at det burde være forholdsvis simpelt at klare i economic, men jeg kan jo tage fejl her.

faktum er at det ville spare mig for utrolig meget tid hvis e-conomic kunne klare dette for mig, da hver enkelt levering jeg eksprotere her ca. 150 linjer med 12 forskellige grupper de skal regnes sammen i.

Jeg glæder mig til at høre om en løsning.
i Forslag » Lagerstyring af (3.3k points)
opdateret af

3 Svar

Hejsa,

Jeg vil meget gerne stemme i med denne!!!

Det er en meget simpel ting, men det er et ABSOLUT must ved export til mange lande idag, især Mellemøsten at HS kode og oprindelses land SKAL være nævnt på faktura, følgeseddel mv. Funktionen er jo lig vægt og volumen på en vare.

Håber meget det kan løses da vi må lave det hele manuelt nu!
Forslag af (520 points)
Hej Bjørn mv.

Vi arbejder en del med toldløsninger udviklet som apps til e-conomic.

Jeg vil tro vi kan løse jeres opgave men giv mig lige en kontakt så skal jeg kikke på opgaven ring til 7025 7600 eller sendt mig en mail php@itnvision.dk

Det er selvfølgelig uforpligtigende

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)
Hej Bjørn

Tak for din henvendelse og dit forslag.

Som du jo ved er dette ikke en rapport vi har direkte i e-conomic nej, vi har dog nogle alternative rapporter der muligvis kan anvendes til formålet. Her tænker jeg særligt på omsætningsstatistikken, hvor du kan få vist omsætningssubtotaler for dine varegrupper, og hvis du har en opdeling af kunder hvor dine EU/Udland  ligger i en specifik gruppe, vil det være muligt at afgrænse på både kunder og varer og dermed få nogle omsætnings subtotaler for de forskellige produktgrupper. Hvor vidt dette kan være anvendeligt vil jeg lade dig om at vurdere.

Alternativt, har Per fra itnvision allerede meldt sig på banen, jeg er bekendt med at de allerede har en Intrastat løsning, og som Per selv nævner er jeg sikker på at de også ville kunne løse denne problemstilling.

Jeg vil som udgangspunkt sætte forslaget til implementeres ikke, men jeg vil løbende holde øje med det, og hvis der kommer massiv opbakning til forslaget vil jeg genoverveje beslutningen. På nuværende tidspunkt ser jeg desværre ikke et tilpas stort behov hos den brede kundeskare for netop denne specifikke funktion, til at dette ville prioriteret frem for noget andet, på nuværende tidspunkt.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)