fejl i søgefelt

0
Der er en fejl/uhensigtsmæssighed i søgefeltet find posteringer.

Hvis jeg skal checke om en faktura er blevet krediteret og taster beløbet uden moms, finder den kun fakturaen. Taster jeg beløbet med moms finder den kun kreditnotaen. D.v.s. den kan ikke finde kreditposten.
i Spørgsmål » Andet af (190 points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej Teamresponz ApS

Mange tak for dit indlæg smiley
For at være helt sikker på hvad der sker, så har du lavet en faktura - efterfølgende har du lavet en kreditnota ud fra fakturaen?

Når du søger på posteringer inde under regnskab-->søgning og lister-->posteringer (find bilag) Så vil du herinde skulle søge på det præcise beløb. Søger du på beløbet med eller uden moms, så vil den tage udgangspunkt i der hvor der på kontoen er bogført med netop dette beløb. Dvs. ønsker du at genfinde kreditnotaen, så skal du hen og søge på beløbet med minus foran, for at den kommer frem og med plus for selve fakturaen fremkommer. Søger du f.eks. på en faktura der lyder på 2.500 inkl. moms, og du søger på 2.500 i fra og til beløb så vil fakturaen og kun fakturaen komme frem. Søger du på beløbet med minusfortegn -2.500, så er det ene og alene kreditnotaen der fremkommer (den tager her udgangspunkt i, beløbet der er bogført på banken eller samlekontoen).
Skriver du beløbene uden moms med enten plus eller minus fortegn, fremfinder den kun det der har netop dette beløb og her tager den udgangspunkt i driftskontoen (omsætningskontoen).

For at se hele transaktionen skal du trykke på ikonet ud for posteringen til højre, så kan du her se hvordan posteringen har fordelt sig.

som opsumering er der derfor ikke tale, om en fejl i e-conomic.

Jeg håber ovenstående giver mening, ellers er du velkommen til at ringe herind på 88204840 for yderlig forklaring. smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (29.9k points)
opdateret af