Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Den almindelige kladde

+2
Vi har nu på kontoret brugt det nye e-conomics i en del måneder, og vi kan godt se vi har fået nogle forbedringer, men der er en stor stor ulempe ved det nye bogføringsprogram, og det er alle de eksta klik vi bliver nødt til at foretage os fordi kladden nu er lavet på den måde, at man ikke har det fulde overblik over indtastninge, så skal vi altid ud i det bagerste billede for at slette en postering, kopiere en postereing, checke om man har fået påført leverandørens faktura nummer m.m.

Hvad var der lige lige galt med det gamle billede ?????

Mon E-conomic kunne tage med i sine overvejelser at man fik det gamle billede tilbage, så vi ikke har alt det hopperi.

 

Med venlig hilsen

Cykelbogholderen.
i Forslag » Andet af (230 points)
status opdateret af 🔒
Man kan jo køre e-conomic i flere vinduer, så der er mulighed for at springe en et andet vindue og lave rettelsen, og så derefter gå tilbage til posteringsvinduet.

1 Svar

Hej Tove

Mange tak for dit indlæg smiley
Dejligt at høre at i nu efter en del måneders arbejde med det nye e-conomic kan se de forbedring vi har lavet, for, at gøre din bogføring og arbejde i e-conomic bedre.
Jeg kan godt fra dit syspunkt se, at det er en anderledes måde i det nye system, er du vant til det gamle - jeg har også selv skulle vende mig til den nye måde bogføringsvinduet bliver vist på.
Når vi har taget den beslutning herinde fra, at posteringsvinduet skal vises i et nyt vindue, så har vi gjort sådan, at du stadig kan komme til de andre posteringer, ved den navigeringsliste der er til venstre i posteringsbilledet.
Du kan ved hjælp af dette hurtigt komme ind til en postering du ønsker at redigere og komme videre derfra, så du ikke behøver at lukke vinduet ned. 
Der er begrænsninger på hvad der vises ude til venstre i forhold til pladsen og at det stadig skal fremkomme overskueligt og ikke for sammenpresset.

Det er korrekt, at skal du hen og kopiere eller slette en postering, så vil du skulle ud på oversigten. Vi har her, for at du ikke skal bruge musen så meget, gjort det muligt at du kan anvende "delete" samt pilene op og ned for at slette posteringer. Skal du kopiere har vi indlagt en genvej "c", som du kan trykke på, når du står på linjen du kan bruge.

Det gamle billede vil ikke blive taget tilbage, det er en del af det nye design at vi har anvendt disse modalvinduer. De enkelte vinduer er nu mere i fokus og større end tidligere.

Jeg håber at ovenstående svar kan hjælpe dig på vej og selvom dit forslag ikke vil blive implementeret, så håber jeg ved mine forslag behøver at have fat i musen mere en højst nødvendigt. Det er nemlig også en af de ting vi har lagt vægt på er, et system hvor du kan spare på musen smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)