Informizely customer feedback surveys

Fejl i momsafstemning - flere momskoder på en konto

0
Har man en konto, hvor der er posteret med forskellige momskoder f.eks. en udlægskonto i balancen, kommer nettomomsbeløbet til at stå som bogført moms i kolonnen "bogført moms" i det afsnit (udgående eller indgående), som den tilknyttede momskode på kontoen tilhører. Tidligere var kontoen medtaget i rapporten under både udgående og indgående med de respektive bogførte momsbeløb på de forskellige momskoder. Nu lægges "pærer og bananer" sammen!

Mvh

Yvonne
i Spørgsmål » Andet af (370 points)
gen-kategoriseret af
Det er god bogholderskik at holde konti rene mht momskoder. Dvs en konto pr momskode.
mvh
Finn
Jeg kan godt håndtere dette rent bogholderimæssigt, og især ved mellemregninger, synes jeg ikke, at man skal have to konti. Tidligere viste rapporten de rigtige bogførte momsbeløb med de respektive momskoder.
Håber I kan rette rapporten tilbage.

Mvh
Yvonne

2 Svar

Hej Yvonne

Mange tak for dit indlæg smiley
Som Finn skriver så er det i e-conomic opbygget således, at den kigger på den momskode der default er opsat på kontoen og herudfra beregner viser momsen under henholdsvis udgående og indgående moms, samt angiver at det der ikke har denne momskode oplyser den i kolonnen "posteringer med anden momskode".

Når jeg kigger på min momsopgørelse, efter jeg har lavet en postering med U25 og I25 på samme konto, og kigger i kolonnen "bogført moms" så vil den angive hele den moms der er bogført selvom det er en blanding af de to momskoder under enten udgående moms eller indgående moms afsnittet, alt efter hvilken momskode, der er sat op på kontoen.

Gør den ikke det, så må du meget gerne ringe herind på 88204840 så kan vi få en snak om det. For den skal meget gerne have det rigtige moms med i kolonnen, lige meget om det er U25 eller I25 der er brugt og efterfølgende ligge dette sammen. smiley

 


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (29.9k points)

Hej Yvonne

Da jeg ikke har hørt fra dig omkring dette, så håber jeg at det nu er i orden om ikke andet, at du har fået en forklaring på hvordan det håndteres i e-conomic.

Husk du altid kan skrive en anden gang og mange tak for dit engagement her på forum smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (29.9k points)