Fast leverings betingelse

+1
Du sagde: Fast leverings adresse 1.....
Cecilie: Hvad kan jeg gøre for dig? 
Du sagde: Når vi opretter nye kunder skal man ud og oprette Ab.Fabrik som nr. 1 hver gang.Kan man sætte standard layout så den på nye kunder ALTID har oprettet (automatiisk) nr. 1 som Ab. Fabrik????Det vil korte oprettelsen af...Det skal hos os være standard.... ALTID
Cecilie: Så det er leveringsadressen, du gerne vil undgå at skulle oprette for hver kunde? :) 
Cecilie: Hvor du istedet kan vælge den samme for alle? 
Du sagde: YES
Cecilie: Det er således, at der er en form for kartotek til hver kunde, som man ikke kan anvende på tværs af kunderne desværre. Det man kan istedet, er at importere leveringsadresserne :) Jeg fortæller mere om hvordan.....
Cecilie: Er det samme leveringsadresse på alle kunder? :) 
Du sagde: Ja Ab. Fabrik.........
Cecilie: Okay :) Du kan så eksportere dit kundekartotek fra aftalen. Det sker således: http://wiki2.e-conomic.dk/indstillinger/eksport%C3%A9r-data
Cecilie: Når dette er gjort kan du importere leveringsteder i kundekartoteket :) 
Du sagde: ALt. kan leverings betingelsene sættes til standard iht til INCO terms 2010.....
Du sagde: Jeg skal ikke eksportere noget????
Cecilie: Når du har eksporteret kundekartoteket, så sætter du en leveringsadresse på ved import :) Jeg sender lige et skærmbillede. To sek :) 
Du sagde: Det er kun for NYE kunder ikke de gamle......
Du sagde: Vi har to kunder hvor vi leverer varerne (Vestas og Siemens)  ¨'
Cecilie: Man kan desværre ikke gøre det nemt med de nye, der skal man oprette det manuelt
Cecilie: Der er ikke en fiks løsning på det desværre. Så det er en workaround jeg giver dig her :) 
Du sagde: Så må du vist ned i udviklings afdelingen, og bede dem om at få det lavet ;-)
Du sagde: Mener du seriøst at jeg skal oprette kunden eksportere alle kunderne oprette Ab. Fabrik og så importere dem alle igen??????
Cecilie: Ja, det kunne helt sikkert være smart! :) Jeg vil faktisk anbefale dig at skrive det på vores forum. 
Cecilie: Her har vi en gruppe som kigger på forslag :) 
Cecilie: Der er også teknikere her i gruppen ;) 
Du sagde: OK......    Prøv at sælge ideen...... til de teknikere???
Cecilie: Det er nok lettere at oprette manuelt hvis det bare er en enkelt. Men hvis du opretter 20 på en dag, så vil jeg mene det andet er lettere :) 
Du sagde: Ja men EDB skulle jo gøre livet lettere for brugerne, det er derfor APPLE har succes!!!!!!
 
 
  • Så kan man ikke få en funktionalitet så systemet opretter leverings betingelserne som STD iht til Seneste INCOTerms betingelser??????? For alle nye kunder!!!!!!
 
i Forslag » Andet af (180 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Lars

Mange tak for dit indlæg smiley
Jeg kan godt se, at her i dit tilfælde hvor du har behov for at skulle oprette de samme leveringsbetingelser på alle dine kunder, der vil det give mening at du har en standard liggende, som du kan påfører for, som du skriver, så er de forskellige levringsbetingelser knyttet til hver enkelt kunde og kan ikke krydses dem imellem.

Jeg har ikke tidligere hørt omkring dette og at der vil skulle sættes den samme leveringsbetingelse op, på alle kunder.
Dit forslag vil ikke blive implementeret på nuværende tidspunkt. Dette er set i forhold til, hvor mange af vores kunder der har efterspurgt dette.
Det kan altid blive taget op på et senere tidspunkt og andre kunder kan også se og kommentere på det.

Cecilie har i jeres chat korrespondance, præsenteret dig for løsningsforslag der vil kunne bruges i forhold til, at få de samme leverandørbetingelser på dine kunder.
Det du også kan gøre er, at påfører leveringsbetingelserne, som en fast tekst på dit faktura layout. Derved vil det, hver gang du anvender dette layout være påført leveringsbetingelser og du skal derfor ikke manuelt taste dem, eller have det oprettet på kunden.

Jeg har her fundet en artikel, hvor du kan se hvordan du påfører fast tekst på dit faktura layout - denne vil du skulle følge og her påfører den faste tekst i leveringsbetingelses elementet, så det kommer med hver gang.

Lad mig endelig høre fra dig har du spørgsmål. Endnu engang mange tak for dit forslag smiley
 


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)
Hej

Jeg sidder med samme problem dog har jeg ikke samme betingelser på alle kunder men følger simpelhen den standart der er om levering nemlig som nævnt "INCOTerms 2010" prøv at google dem.

Så vil der altid være nogen der har en kommentar til en levering men leveringsbetingelser er der en standart til hvorfor så ikke følge den??

Det der mangler er en liste som der er med eks. betalingsbetingelser. Det vil gøre at vores betingelser ville få et standart udsende og vi ikke skal sidde med en liste ved siden af os.

Hilsen
Mads
Hej Mads

Jeg kan sagtens se for dig og andre brugere der anvender INCOTerms kunne det være yderst hensigtsmæssigt at slippe for den eksterne liste til fordel for en fuldt integreret INCOTerms løsning i e-conomic.

Det virker for mig dog, som en meget branche specifik løsning. Når vi ser på, at e-conomic er et standardiseret regnskabsprogram, så er dette lige udenfor periferien af behov vi kan imødekomme.

Med vores åbne API er der altid en mulighed for, at få en ekstern app udvikler til, at skræddersy en løsning.