Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Layout af udskrifter

+3
Design er jo subjektivt, men efter min opfattelse er alle udskrifter dårligt designede, og man kan jo ikke selv styre noget som helst vedr. udskrifter. Der svines med pladsen så udskrifter fylder for mange sider, og både mellemrum og skriftstørrelser er imho for store (og jeg er altså på den forkerte side af læsebrillealderen). Ofte har jeg følt mig decideret flov over at skulle sende disse kluntede udskrifter til kunderne.

Og ikonerne: Der er alt for lidt forskel mellem kundefaktura/-betaling og leverandørfaktura/-betaling ikonerne. Istedet for stakken af mønter på betalingerne kvil jeg foreslå at I klasker et EUR-symbol på. Så vil man på et splitsekund registrere forskellen fremfor nu hvor man ofte er i tvivl og skal sidde og nærstudere.

Og når I så er ved det, så skift lige USD symbolet på salgsfanen ud med et EUR symbol.  Det er vel i DKK/EUR zonen i p.t. slår jeres folder.
i Forslag » Andet af (1.8k points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Mogens

Mange tak for dit indlæg smiley
Layoutet på de udskrifter du kan lave i e-conomic, er opstillet på baggrund af, hvilke oplysninger der er mest efterspørgsel efter.
Der er derudover også tænkt på at gøre det så enkelt, som muligt og der er derfor kun vist de kolonner der giver mest værdi for de største delen af jer kunder. 
Da e-conomics egne rapporter er meget enkelte, så har vi i den forbindelse et samarbejde med en integrationspartner, der kan få ind og lave rapporter på en anden måde end e-conomic og det vil eventuelt kunne benyttes ønsker du noget udover det e-conomic kan.

De nye ikoner har været bragt på banen tidligere, det gælder både herinde på forum og vi har også set henvendelser omkring dette på mail.
Det har klart været/er en til vendingssag, og mange har været skeptiske fra start. Dette kan vi nu mærke på henvendelserne herom, der er faldet. Der er derfor taget beslutning om, at der ikke sker nogle ændringer på dette punkt.
Vi er altid opmærksomme omkring, hvordan vi kan gøre det bedre og det er heller ikke fordi vi laver en pure afvisning. Vi går altid ind og kigger på, hvordan det samlede syn er på det og ændre derefter.  

Symbolet for salg vil ikke blive ændret. Det er korrekt, at det er mest i DKK/EUR vi slår vores folder, det er en beslutning der er tager by design. Derudover så er der lagt en anden lille sjov ting i valget af dette symbol – det er at det ligner et S, som er det første bogstav i salg. smiley

Selvom ingen af dine forslag er noget vi på nuværende tidspunkt, så håber jeg du har fået afklaring omkring hvorfor det er, som det er.

Jeg vil endnu engang sige tak for dit indlæg.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
Hvad er den professionelle begrundelse for, at vi ikke kan trække de oplysninger ud af e-conomic, som vi lægger ind?
Det er da spild af arbejde at registrere, men ikke kan bruge dataene i nogle relevante rapporter.
Og hvem finder ud af, hvor den største efterspørgsel er?
Jeg mener, at vi får "en sludder for en sladder" hos e-conomic.(Betydning: Når man får en intetsigende forklaring)
Ja, henvendelserne er faldende ???? Ja, det tror da pokker - vi får en gang ævle..bævle hver gang vi spørger om noget - så hvorfor bruge tid på det ?

Rapporterne er dårligt læs-bare (og jeg er i læsebrille-segmentet) - men det kan man åbenbart 'by design' ikke gøre noget ved. Sikke en omgang sludder.

Hilsen
Helle