mail af faktura til debitor + kontaktperson samtidig

0

Hej med jer.

Vi syntes det ville være en nice ting at fluebenet "send altid til kkundens mailadresse" under "kundeopsætning" var default hakket af :-)

Når den ikke er hakket af sendes der kun til kontaktpersonen...

hilsen Talkonsulenten aps.

Vagn Svinding

i Forslag » Andet af (180 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Vagn

Tak for dit indlæg og dit forslag :)

Det er korrekt at hvis vi ikke har dette flueben, så sendes der til en angivet attention kontaktperson hos kunden, men som du selv nævner så kan det altså omgås ved blot at sætte et flueben i "Send altid til kundens mailsadresse" - samt man har muligheden for, når man opretter/redigerer kontaktpersonen, at sætte flueben i "Modtag email kopi af...."

Så for nuværende er der gode muligheder for at få mailen dokumenterne sendt til alle de relevante adresser. Med det sagt er det ikke noget dårligt forslag, det kunne sagtens give mening at have flueben i denne som default, på nuværende tidspunkt er jeg dog af den overbevisning at det har kørt tilpas lang tid til, at hvis vi lavede det om ville folk også blive forvirrede, da de kunder for hvem det er relevant, allerede har ret godt styr på hvordan funktionen hænger sammen.

Derfor tænker jeg ikke at det er noget vi vil implementere på nuværende tidspunkt.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)
Hej Lauris
Det er bar i orden, jeg har jo også "lært" det nu omend the hard way da kunden ikke modtog faktura som forventet ;.)
Det er selvfølgelig lidt "the hard way" - men det bliver det så igen for de kunder der er klar over hvordan funktionen fungerer nu, og anvender det med overlæg.
Så derfor tænker jeg vi er bedst tjent med at holde fast i den nuværende opsætning :)
Hej, ikek for at jeg vil tærske langhalm på denne men alle "nye" economic brugere vil sandsynligvis opleve dette "the hard way" (med kundeutilfredshed til følge) og de gamle ræve har jo allerede sat fluebenet så det burde ikke give anledning til frustrationer hos dem :-) bare en afsluttende kommentar.
Det er okay at tærske lidt langhalm, for du har jo en pointe. Sagen er bare at vi jo kun kan sætte det som default på alle nye aftaler - der findes bare mange brugere af disse nye aftaler, administratorer, revisorer mv. som kenderopsætningen i e-conomic, som så ville undre sig over at den agerer anderledes på dette punkt.