Skal jeg vælge at bruge FI adviseringer/girokort

0
Jeg har 50-100 indbetalinger om måneden, fra faste kunder. De betaler næsten alle sammen, det samme beløb. Jeg er i tvivl om vi skal bruge girokort løsningen, da Economic kun kan anvende 71+. Det burde ikke være noget problem, hvis alt kører som det skal, men jeg er bange for at jeg vil komme til at mangle afsender oplysninger, i tilfælde af fejl - altså at det vil blive vanskeligt for mig at fejlfinde.

Er der nogen af jer, der har erfaringer med det?

Venligst Mette

Kunst på arbejde
i Spørgsmål » Salg af (120 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Mette

Som jeg læser det er dette et forumindlæg til alle brugere af forum, hvorfor jeg ikke regner med at du forventer et entydigt svar herfra.

Jeg vil dog gerne give mine "50 cent" på dette emne, jeg er nemlig helt enig i at begrænsningen af kortart til 71, stiller nogle krav til dine kunder om at holde en meget lav fejlmargin for at få det til at køre optimalt. Eftersom at dine kunder betaler det næsten samme beløb, så kan det være vanskeligt at fejlfinde.

Med dette sagt, vil jeg nævne for dig at internt i e-conomic som du måske har oplevet personligt, så anvender vi selv +71 kort, og har jo mange tusinde kunder der betaler præcist samme beløb. De FI Koder der fejler, vil der komme en decideret meddelelse på, hvorfor du vil kunne identificere dem når kunden kontakter dig eller omvendt omkring manglende betaling.

Jeg håber at der er flere der vil tilslutte sig indlægget og dele af deres erfaringer, men herfra ser vi ihvertfald ikke den store risiko i at anvende +71 :) Håber også det var et svar du kunne bruge.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (34.9k points)
Hej Mette,

Rigtig mange af vores kunder benytter også FI-koder (inkl. os selv), og det er yderst sjældent, at der opstår fejl. Så opvejet mod den tid du ellers bruger på manuel bogføring og udligning, vil jeg klart anbefale FI-koder.

mange hilsner

Bodil Retbøll

Økomatch ApS

Med venlig hilsen Bodil Retbøll cand. merc. aud. (Indehaver) (mobil 22477172) Økomatch ApS www.okomatch.dk info@okomatch.dk
Spørgsmål af (2.9k points)