forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Ren tekstlinje uden varenr mm

0
Jeg har set på Jeres Vis med demotal under faktura-design, at I har indsat en tekst før en række fakturalinjer, hvor der hverken fremgår varenr., antal eller pris. Jeg har forgæves forsøgt at få indsat sådan en linje, som jeg kan bruge som en slags overskrift. Hvordan gøres det? Jeg har prøvet at lave en ny vare, uden varenr. m.m., men det tillader den ikke, og hvis jeg bare skriver linjen i samme fakturalinje, blot med linjeskift imellem, vil varenummeret m.m. lægge sig på overskriftslinjen, som den første linje.

Mange hilsner
Susanne Røssell

Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd

spurgt 5 Maj, 2010 i Spørgsmål » Fakturalayout af SusanneK (15,800 points)
status opdateret 18 Okt, 2012 af frederiknielsen

8 Svar

 
Bedste svar
kimrevisor:

Det lyder som om, du i opsætningen af antal-kolonnen i din faktura-skabelon har indstillingen Antal dec. sat til blank - hvilket betyder så mange som nødvendigt for hver enkelt antal.

Hvis du i stedet sætter Antal dec. til 2, vil der <em>altid</em> blive vist 2 decimaler.


Mvh.

Christian Estrup

Chief Product Architect

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 19 Sep, 2010 Spørgsmål af Christian Estrup (20,190 points)
valgt som bedste svar 18 Okt, 2012 af frederiknielsen
Det gøres på den måde, at istedet for at skrive varenummet, så hopper du 2 gange på tap eller trykker med musen i feldtet (varenavn), her skriver du din tekst. Når du er færdig med din tekst hopper  du 1 gang på tap eller trykker med musen i feldtet (antal) uden at skrive et antal og trykker enter, så skulle det være klaret.
besvaret 9 Maj, 2010 Spørgsmål af Valdemar Jørgensen (140 points)
Super tak. Tænk at jeg ikke havde overvejet den mulighed selv

Mange hilsner
Susanne Røssell

Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd

besvaret 9 Maj, 2010 Spørgsmål af SusanneK (15,800 points)
Super godt input Valdemar. Et godt eksempel på at jer der bruger e-conomic i hverdagen lærer en masse tricks som ikke er almen viden om e-conomic.

Det gav mig en idé til et afsnit jeg synes vi skal have med i vores kommende nyhedsmails. Månedens brugertip. Idéen går ganske simpelt ud på, at vi hver måned udvælger det bedste brugerinput her fra forummet og sender ud til alle vores brugere i nyhedsmailen.
besvaret 9 Maj, 2010 Spørgsmål af Martin Wülser Larsen (5,280 points)
Det er naturligvis begrænset hvad der kan stå på én linje. Derfor mangler jeg også muligheden for at kunne indsætte en tom lang linje (eller 2) efter en varelinje. En linje der fylder hele fakturabredden, eller i hvert fald en stor del af den, og ikke kun en kolonnebredde.

Alternativet kunne være at man ved oprettelse af en varelinje i ordre og/eller faktura, også havde mulighed for at skrive i feltet &gt;Beskrivelse&lt; til varen, ligesom ved oprettelse af en vare.

Med venlig hilsen
Pharfar
besvaret 25 Aug, 2010 Spørgsmål af Pharfar (1,680 points)
Det undrer / irriterer mig, at hvis man ved fakturering fx. har solgt 2,75 stk. vare x og 4,00 stk. vare y så fremstår den endelige faktura uden de 2 nuller ved vare y. Dvs. at 2,75 og 4 ikke står korrekt tabuleret i kolonnen stk./enheder. Kan man ikke angive i opsætningen af fakturaen, at antal enheder/stk. ALTID er med 2 decimaler, således at kommaet altid kommer med ( også ved heltal )?
besvaret 17 Sep, 2010 Spørgsmål af kimrevisor (140 points)
Til Pharfar:
Hvis du gør som Valdemar beskriver, kan du skrive langt mere end 1 linie (Se Vis Faktura, der kommer mere frem, end du kan se på indtastningsbilledet). Er det stadig ikke nok, kan du oprette flere varelinier som beskrevet - også imellem dine rigtige varelinier.

Med venlig hilsen
Anne Bjørnsten
A B Consult - Regnskabsassistance
besvaret 1 Okt, 2010 Spørgsmål af A B Consult (2,060 points)


Tak Anne.

Problemet er at jeg har en del varer med en lang beskrivelse. Denne beskrivelse ville jeg godt have under varenummeret i én (eller flere) lang(e) linie(r). Jeg kan ikke bruge tid på at skrive beskrivelsen (en gang til) hver gang jeg opretter en linje. Jeg har tidl. arbejdet med Concorde C5 og ØkoMax. Og én af dem har/havde denne funktion med at indsætte en linie i fuld bredde under varelinjen.

Jeg har klaret det nogenlunde ved at give varenavn kolonnebredde: 30mm og Beskrivelse 63mm. Derved står varenavn og beskrivelse i to kolonner ved siden af hinanden. Brugbart men absolut ikke optimalt.

Med venlig hilsen
Pharfar
besvaret 28 Dec, 2010 Spørgsmål af Pharfar (1,680 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”