Informizely customer feedback surveys

Auto. udregning af vejl. pris og omvendt

0
Er det ikke muligt at få programmet selv til at udregne ens vejl. pris udfra den salgspris man angiver og omvendt en salgspris ud fra en angivet vejl. pris baseret på den angivet moms størrelse?

Eks. der indtaste 80 kr som salgspris så sættes vejl. pris automatisk til 100 kr. eller omvendt.

Pt. sidder jeg og skal udregne 2 priser ved indtastning af nye varer, det ville da hjælpe noget på hurtigheden hvis programmet selv kunne udregne den anden del af det.
lukket
i Forslag » Andet af (600 points)
status opdateret af

2 Svar

 
Bedste svar

Hej Greatdanes

Tusind tak for dit indlæg og dit gode forslag.

Jeg kan godt se, at det ville smart med din arbejdsgang, hvis e-conomic automatisk kunne udregne salgspriserne eller vejl. priser, ud fra en bestemt opsætning.

Der er desværre ikke en fuldautomatisk funktion til dette i e-conomic, og du skal derfor selv udregne priserne. For at gøre dette lettere, har vi udviklet en ny smart funktion, hvor du i beløbsfelterne kan indtaste udregningen – ligesom i en celle i Excel.
Så nu kan du (når vi kigger på dit eksempel) indtaste +80*1,25, og e-conomic vil selv anføre 100 kr. i feltet. På den måde slipper du for, at skulle have lommeregnere frem.

Når der er tale om mange varer, vil jeg anbefale, at du gør det via csv-import til varekartoteket, hvor du kan opdatere kolonnen med priserne.
I din Excel csv-fil – som du eksporterer fra din aftale – kan du lave en ny kolonne, hvor du sætter ovenstående regnestykke op. Efterfølgende kan du importere filen, og dermed opdatere priserne.

Vi sætter stor pris på dit forslag. Dog er vi nødsaget til, at prioritere vores ressourcer. På baggrund af dette og efterspørgslen efter dit brugerspecifikke ønske, vil det ikke blive implementeret.

Endnu en gang tak for dit indlæg og dit engagement her på vores forum smiley


Med venlig hilsen

Cecilie Heie

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (600 points)
valgt som bedste svar af

Hej Cecilie

Tak for dit svar og bare det lille tip du gav har hjulpet så meget smiley

Forslag af (600 points)