Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bogføring via mobil

0
Hej

Den funktion jeg savner allermest i e-conomic, er muligheden for at bogføre direkte fra mobilen, via en app.
Så vidt jeg kan se, kan dette ikke lade sig gøre.

Er der nogen der ved om det er noget der er på vej eller om der er et workaround så det kan lade sig gøre, evt via en anden app?
i Forslag » Andet af (120 points)

2 Svar

Hej Poul,

Tak for dit indlæg.

Vi er trukket i arbejdstøjet og i gang med at bygge en ny APP. Denne kommer i først omgang, til at dreje sig om 2 primære ting: At kunne bogføre fakturaer til kunder (samt se relevante oplysninger hertil) samt gøre brug af indscannet bilag til systemet, og påføre enkelte detaljer(desværre ikke så meget bogføring endnu). 

Det førnævnte er stedet vi starter, og så bygger vi lige så stille videre derfra. Vi så eksempelvis gerne at man når man scannede billedet, kunne vælge en kategori/konto/formål således den kunne blive hvis ikke bogført, så tæt på bogført. 

Planen er at vi i løbet af efteråret har et produkt der kan fakturere og indscanne, som kommer i APP-Store(ja vi kan se de fleste af vores brugere bruger Iphone - så vi starter med at udvikler hertil).

Til dig nu og her, findes der eksempelvis Xpenditures-app - som måske er noget i den stil du er på udkig efter?

 


<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
Hej Poul, 
 
Forslag af (260 points)