Informizely customer feedback surveys

Bank afstemning

0
Hej.

Har I overvejet at lave en funktion så man kan trække de åbne poster over i excel? Så man ikke behøver at markere alle tallene og trække dem over på den måde? For tallene er på den måde ikke optimale at arbejde med i excel.

Og mht til når der er en lille udligningsdifference mellem de bogførte tal og ml bankens tal, kunne systemet ikke lave en manuelt difference, som man så kunne man bogfører den samlede differncen væk til sidst?

 

Heidi
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Heidi

Tak for dit indlæg smiley

Dit ønske omkring muligheden for, at få udskrevet Excel ark hvor der fremgår de posteringer der er åbne er tidligere nævnt her på forum, den gang blev det taget med til videre overvejelse. Da der endnu ikke er sket noget på dette punkt, så vil det endnu engang blive taget op.
Der er i e-conomic en ny bankafstemning på vej og i den forbindelse er det super godt du kommer med lige netop dette forslag, så vi kan få gjort den nye bankafstemning endnu bedre med nye manglende tiltag.

Dit andet ønske om, at systemet selv skal lave en manuel difference, som du efterfølgende har mulighed for, at bogføre væk, vil ikke blive implementeret, dette skyldes at bankafstemningen kun er en afstemning og ikke fungere på samme måde, som kassekladden, hvor der kan oprettes posteringer til bogføring.  
I bankafstemningen kan du indlæse posteringer fra din bank og efterfølgende overføre dem til din kassekladde, ved at gøre det på denne måde undgår du, at der opstår difference mellem de bogførte tal, samt de tal der står på banken.

Jeg vil herinde på forum opdatere indlægget når der er nyt i udviklingen omkring rapportforbedringen i bankafstemningen smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)
Hej Heidi.

Har du fundet en løsning på dette? Måske kan i.b hjælpe, se evt. http://www.e-conomic.dk/apps/i-b her hos e-conomic eller på vores hjemmeside www.datakons.dk/ib

Mvh Jørgen

Hej Heidi

Dit forslag har nu været oppe, at vende på vores forum møde og der blev taget beslutning om, at dette ikke bliver implementeret i e-conomic.

Vi snakkede det frem og tilbage og nåede frem til, at under bogføringen af de manglende posteringer vil du alligevel skulle overfører dem til din kassekladde, for efterfølgende at skulle bogføre disse, så vil du også herovre fra kunne få dem vist i Excel og derved få overblikket. Efterfølgende indhente de manglende bilag og få det sidste bogført.

Rapporten du kan få under bankafstemningen vil derfor forsat kun vise den samlede difference der måtte være smiley

Jeg vil endnu engang sige tak for dit forslag og dit engagement her på vores forum smiley

 


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)