Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Visning af automatisk kredit/debet skift ved ændring af kontonr.

+2

Hej e-conomic,

Jeg er en af de sikkert mange der bruger import af bankposteringer til at få en start på regnskabet, og så bare sætte de riktige kontonumre mm. på posteringen.

Jeg har lige siden jeg begyndte at bruge systemet, i lighed med mange andre, syntes det er enormt frustrerende at den skifter fortegn/kredit/debet når man ændrer kontonummeret, og har et nyt forslag til dette.

Jeg fandt ved hurtig søgning disse tidligere indlæg:

http://forum.e-conomic.dk/8740/se-bort-fra-debet-kredit-pa-kontoen-nar-man-retter-en-postering

http://forum.e-conomic.dk/4771/debet-kredit-funktionen-pa-kontonumre

Begge ønsker en pop-up der advarer om skiftet og er blevet afvist.

 

Hva med så i stedet at lave en markering i billedet når e-conomic har ændret noget på posteringen?

Fx den ofte brugte Yellow Fade Technique (http://signalvnoise.com/archives/000558.php), hvor felter der er blevet ændret af systemet kort markeres med en farve og så "fader" ud.

Det ville være en kæmpe hjælp for mig, og samtidig tydeligt vise at systemet gør smarte ting for mig, og ville da ikke ændre noget på funktionalitet.

mvh. Torben

i Forslag » Andet af (140 points)
opdateret af

1 Svar

Hej Torben

Mange tak for dit indlæg og fordi du endnu engang bringer denne problemstilling op smiley
Som nævt i de andre indlæg du har henvist til, så er disse ikke blevet implementeret grundet tekniske aspekter samt løsningsforslaget med popop set i forhold til vores andre kunder vil være til gene. Det er også de faktore vi har været inde og kigge på denne gang. 

Dit forslag til, hvordan dette kunne gøres - at der kommer en form for yellow fade teknik, kan jeg godt se vil gøre dig opmærksom på om der er sket en ændring.
Går vi ind og laver en ligende funktion, så kan det skabe forvrring, som også tidlere beskrevet ved ønske omkring en pop op og i forhold til andre kunder så beklager jeg, at der igen denne gang er taget beslutning om, at det ikke vil blive en del af systemet.

Jeg vil sige tak for dit forslag og for dit engagement her på forum smiley
 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)