Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kendskab til Online Kasseapparat?

0

Nogle der ved og Vismapos kan spille sammen med en webshop så der laves en integration mellem det, når man også har salg i fysisk butik. 

i Spørgsmål » Andet af (160 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Mogensh

Mange tak for din mail smiley
I forhold til, om Visma kan spille sammen med en webshop, så vil jeg i dette tilfælde tage kontakt til Visma selv. 

De har nemlig et dybere kendskab til selve integrationen og hvad de kan spille sammen med. Det er Visma selv der har lavet integrationen.
Vi har selv andre integrationspartnere med webshop og dem kan du evt. tage et kig på også, det kan være de også har kendskab til dette.

Dit indlæg vil blive liggende herinde, så andre af vores kunder der har kender til Visma er velkommen til at komme med forslag, som kan hjælpe dig smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)