Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




kundekartotek

0
Hej

Jeg er ny bruger af e-conomic.

Ofte kommer jeg hos mine kunder når de ikke er hjemme og derfor har jeg ikke noget kendskab til deres navn, telefon nummer etc. men kun deres adresse. Derfor er det for mig meget frustrende, at jeg ikke kan via mit kundekartotek søge på mine kunders adresse når jeg skal oprette en faktura.

er der hjælp eller gode ideer at hente ???
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej 

Velkommen til e-conomic og vores forum - og mange tak for dit indlæg. 

Jeg vil lige være helt sikker på at jeg forstår din forspørgsel korrekt:

Er det inde igennem Salg --> Kunder - at du godt kunne tænke dig en kolonne mere til adressen på dine kunder, a la dette:

Ville  dette løse din udfordring? 

En måde at gøre det på som det er lige nu, er at man tager en rapport inde under Rapporter --> Kunder --> Kunder. Der vil man få et samlet overblik over alle kunder inkl. deres adresser. Det er godt nok en smule bøvlet at man skal dette ekstra skridt igennem for at finde frem til den rigtige kunde - men det kunne være en måde at gøre det på som det ser ud nu. 

Ellers kan jeg også supplere med at det er et prioriteret forslag at man kan søge direkte i søgefeltet i kundekartoteket på flere af de oplysninger som man har indtastet sin kunde med, så man f.eks. også vil kunne søge den frem på adressen. 

Lad mig meget gerne høre om en af disse ting kunne være en løsning, så tager jeg det meget gerne videre herfra til yderligere overvejelse. :) 


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)
Tak for svar
ved at gå den vej igennem rapporter- kunder - kunder så kan jeg stadig ikke søge. Jeg har en del kunder ( heldigvis for det ) og denne vej som du skriver er lidt bøvlet.
så ja jeg tænkte noget med at kunde søge direkte i mit kundekartoteket via søgefeltet på adressen.

med venlig hilsen
Heidi Karberg