Debitor åbne posteringer

0
Hej

Er det ikke muligt at vælge/markere poster til udligning med tastaturet under f.eks. Åbne posteringer(Debtitorer)?

Når en linie/postering er markeret, kan man ikke trykke space, da dette blot får skærmbilledet til at rykke en antal felter ned, men måske der er en anden genvej til at markere som jeg ikke har fundet?

Desuden oplever jeg i Chrome/IE problemer når man skal scrolle med piletasterne, da den valgte linie/postering langsomt bevæger sig ud af skærmbilledet. Hvis man f.eks. scroller ned, bevæger den valge linie sig 1-3 mm. op ved hvert tryk på pil-ned, hvorefter den til sidst er helt uden af skærmbilledet.

Man kan få den tilbage igen ved at trykke modsatte vej (pil-op), når den er væk fra skærmbilledet, men det er vel ikke optimalt?

Kan kan forestille mig at samme problem forefinddes andre steder end blot i åbne posteringer/debitor, men har ikke lige overblik over det.

 

Mvh

Michael
lukket
i Forslag » Andet af (2k points)
status opdateret af

2 Svar

 
Bedste svar

Hej Michael

 

Tak for din henvendelse og din interesse i at forbedre e-conomic :)

 

Der er en helt åbenlys årsag til at du ikke har fundet genvejen til at markere linjerne med, den findes nemlig ikke, endnu. I dette indlæg, har jeg dog allerede taget forslaget til overvejelse og det er efterfølgende blevet prioriteret, så der bliver implementeret en genvej til dette snarest.

 

Med hensyn til at piletasterne scroller hurtigere end scrollbaren selv, således at markeringen ikke kan følge med, er det noget jeg har rapporteret til vores udviklingsafdeling som en fejl og de kigger på det herfra. Det er naturligvis ikke særlig hensigtsmæssigt at markeringen forsvinder ud af skærmbilledet. Indtil dette er rettet, må du benytte dig af work-arounden med at klikke på den modsatte vej med piletasterne for at få markeringen frem.

 

Jeg vil opdatere dette indlæg når der er konkrete nyheder, både i forhold til genvejen til markering af felter og i forhold til rettelsen af denne "piletast-scroll"

 

Du får tusind tak for henvendelsen og observationen smiley


Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)
valgt som bedste svar af
Hej Michael

Denne problemstilling du rapporterede for os, for efterhånden en evighed siden.
Syntes at være udbedret (ihvertfald for mit vedkommende), vi har ikke gjort en målrettet indsats for at fjerne dette, min oplevelse er dog at problematikken ikke eksisterer i Google Chrome længere.

Dette syntes at være et resultat af vores generelle performance opdateringer i disse menubilleder kombineret med de opdateringer Google Chrome har foretaget.

Jeg er meget interesseret I at høre hvorvidt du stadig oplever denne problematik som generende i dit daglige arbejde. Hvis dette er tilfældet vil vi naturligvis målrette en indsats for at komme det til livs.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)