Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bogmærke/genvej

0

Hej

Jeg har oprettet bogmærke/genvej/favorit der peger på https://secure.e-conomic.com/secure/default.asp Hvis jeg er logget ind fungerer dette fint nok, men hvis jeg ikke er logget ind får jeg vist flg.

Tidligere blev man videresendt/redirected til login-siden og kunne så indtaste sit kodeord, men nu er man nødt til at trykke på "Log off", selvom man ikke er logget ind.

Kan dette blive rettet eller kan I give mig en bedre url at åbne som standard?

 

Mvh

Michael

i Forslag » Andet af (2.0k points)
opdateret af

1 Svar

Hej Michael


Tak for din henvendelse :)

 

Endnu en af de småting som vi lige skal have kigget nærmere på!
Som du selv nævner, så sker det kun når du ikke er logget ind eller har fået time-out.

 

For nuværende har jeg ikke et bedre link til dig end at du kan bogmærke login-siden. Denne vil dog naturligvis ikke gå ind i aftalen, heller ikke selvom du ér logget ind.

 

Så alt efter hvordan du anvender dette link, hvis du kun bruger det til at komme på e-conomic, så kan du bogmærke login siden. Hvis du anvender det "undervejs" mens du bruger e-conomic og andre websider, så har vi ikke et andet link.

 

Personligt har jeg kun bogmærket e-conomic.dk  og navigerer så videre derfra, når jeg først er logget ind, har jeg altid aftalen åben i en "fane" som vist her:

 

 

Jeg har dog fejlmeldt det hos vores udviklere, og vi vil arbejde på at få den til at redirecte til login siden igen 

Tak for observationen smiley


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)