Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Nemmere at indtaste budgetter

0
Det er nu meget langsommeligt at indtaste budgetter.

Kan budgetmåned ikke bare være f.eks. januar i stedet for 01.01.14-31.01.14 ?

Kan alle måneder ikke komme til at stå efter hinanden derned af i stedet for at skulle begynde forfra hver gang med et budgetnavn ?

Dette gælder selvfølgelig i den situation, hvor man ikke har det samme beløb hver måned, for det er nemt at indtaste i dag.
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Birgitte

 

Tak for din henvendelse og din interesse i at forbedre e-conomic som produkt. 

 

Det kan godt være en smule langsommeligt at sidde og oprette månedsbudgetter, konto for konto i e-conomic. Vi har dog heldigvis en import funktion der kan gøre det væsentligt nemmere.
Hermed kan du oprette dit budget i f.eks. Excel og derefter importere det i e-conomic.

Du kan se her hvordan du importerer budgettal i e-conomic

 

Hvis man stadig ønsker en mere dynamisk løsning i forhold til at håndtere sit budget, så findes der nogle rigtige dygtige app-partnere til e-conomic, der koncentrerer sig om at lave budgettering og løsninger hertil.
Disse kunne f.eks. være budget123 eller ToolPack.

 

Med de eksisterende muligheder for at taste, importere eller anvende en app partner, føler jeg at vi kan gavne flere brugere ved at ligge vores udviklerressourcer på et andet indsatsområde end lige præcis dette. 


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)