Mulighed for at se, hvad man har tastet af betalings-information på et bilag

0
Når vi bogfører en leverandørfaktura taster vi forfaldsdato og betalingsinformation ind og eksporterer betalinger til bank. Så langt så godt.

Jeg vil meget gerne efterfølgende kunne se, hvad vi har tastet af betalingsinformation på et givent bilag – men det kan man ikke som det er i dag.

Jeg er klar over, man kan gå i Regnskab ➜ Betalinger og søge på en kreditor og se, hvad der er eksporteret til banken. Men jeg har brug for at gå ind på et givent bilag og se, hvad der er tastet på det.
i Forslag » Andet af (320 points)
status opdateret af

3 Svar

Hej Simon

Mange tak for dit forslag.

Jeg vil lige være sikker på at jeg forstår hvordan du forslår det skulle kunne ses.

Er det når du har været inde og klikke på Vis tranaktioner, som f.eks. under Posteringer (find bilag) at du godt kunne tænke dig at der var et ikon hvor det var muligt at klikke informationerne frem omkring hvilke betalingsinformationer den pågældende faktura er bogført med?

Eller hvilke situation kunne det f.eks. være hvor du står og har brug for det hvor det er for bøvlet at gå under Betalinger og finde den frem?

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)
Hej
Ja, det er et hvilket som helst sted, hvor jeg ser posteringer, ofte under Leverandører ➜ Åbne poster / Alle poster. Det virker lidt gammeldags og ineffektiv at skulle huske leverandøren, datoen, beløbet; gå et andet sted hen (Bank ➜ Betalinger, klikke ny søgning, udfylde, og derefter lede.
Hej igen
Beklager den lange svartid. Jeg er lidt nysgerrig efter at høre lidt nærmere om behovet for at se dette :)
Er det fordi det ofte er forskellige betalingstyper på samme leverandør - eller hvad bruger du disse betalingsoplysninger til?
Bare så jeg er med på hvorfor der er behov for dette :)
Hej
Lidt baggrund: Vi bruger FakturaFil som faktura -læser og -godkendelses-system. FakturaFil læser alle informationer og overfører til e-conomic. I e-conomic bogfører vi og udlæser fil til banken.
Når jeg fx opdager, at en faktura ikke er betalt, har jeg brug for at undersøge, hvad der er gået galt; om det er FakturaFil, der har læst forkert, overført forkert, om det er e-conomic der ikke har "fået det med over", om det er e-conomic der ikke har udlæst det (til banken), eller om det er os selv, der har slettet den i banken. Her er mit største behov at se, hvad den er bogført med i e-conomic. Hvis der ER bogført betalings-information kan jeg udelukke en masse (og med stor sandsynlighed konstatere, at det er os selv, der har lavet en fejl).

Derudover kan jeg ikke lide, at jeg lige nu ikke kan se alle information, jeg har bogført på en postering. Jeg kan ikke lide, at der er noget "inde bag systemet" jeg ikke kan se.

Håber det giver mening.
Hej Simon
Okay - så er jeg helt med på det :)
Det er første gang jeg stødder på dette, og har umiddelbart lidt svært ved at bedømme det generelle behov for dette - så jeg vil tage det med til vores prioriteringsmøde hvor vi vil vurdere hvilken effekt det vil have samt hvordan det rent teknisk kan løses. Vores næste prioriteringsmøde er på onsdag, så jeg vil vende tilbage med svar en af de følgende dage, omkring hvordan vi står mht. dette.
Hej Simon

En lille opdatering til dette.

Vi har haft det oppe og vende på vores prioriteringsmøde og er blevet enige om at gå videre med denne funktion. Den endelige løsning kan meget vel blive at man får endnu et ikon ude til højre, hvor man også har Vis transaktioner, hvor der er mulighed for at man kan få vist betalingsinformationerne - på samme måde som man får dem vist ved at klikke på rediger inde under Betalinger, men at man altså nu også får muligheden inde fra leverandørkortet.

Der vil blive opdateret herinde på indlægget når der er nyt omkring implementering af dette.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)
Hej Simon.
Dette gamle indlæg står stadig som overvejes og det er også tidligere blevet prioriteret til, at tage med videre. Nu er der dog gået over 2 år og der er ikke blevet arbejdet videre med en løsning - det er ikke noget vi kommer til, at arbejde videre.

Selvom jeg anerkender dit behov for muligheden for, at se hvad der er valgt af betaling på bilaget så er det ikke decideret bogføringsdata men giver dig muligheden for, at eksportere dine betalinger. Det vil være nødvendigt, at se hvad der ligger eksporteret af betalinger - hvis de ikke ligger der er de enten oprettet uden betaling eller blevet slettet derfra.

Jeg ændrer derfor indlægget til implementeres-ikke.
Rigtig god dag og godt nytår.

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)