forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Exporter budget

0
Jeg har tastet et budget i economic for 2014, og nu skal jeg snart se på 2015. Det kunne være smart hvis 2014 kunne exporteres/udlæses til excel for her at rette tallene til 2015-beløb, for efterfølgende at importere 2015 fra excel til economic. Det er meget besværligt at skulle have fat i alle konti, særligt hvis budgettet er opdelt i kvartaler eller måneder.

Så et meget stort forslag til forbedring!!
spurgt 25 Jul, 2014 i Forslag » Import og eksport af data af LP account (160 points)
status opdateret 13 Aug, 2014 af Lauris Sørensen

1 Svar

Hej LP account,

Tak for jeres indlæg :)

 

Jeg vil give dig helt ret, det letter arbejdet en del, når man nemt og hurtigt kan eksportere/importere sine data - så man slipper for alt det manuelle og til tider lidt triste tastearbejde.

 

Du kan faktisk godt få eksporteret dine Budgettal ud på en alternativ måde - via. vores Saldobalance(Rapport):

 

Rapport -> Saldobalance -> Vælg den gældende periode du vil eksportere(2014) -> i Sammenligning vælger du: Budgetsammenligning -> OK -> Tryk på "Vis i excel ll" oppe i højre hjørne.

 

På denne måde skulle jeg mene at du for en liste ud, som der er lidt nemmere at arbejde med ovre i excel og samtidig hurtigere at importere ind igen.

 

Vi har samtidig en god samarbejdspartner - Budget123, som har lavet en integration med vores program, som kan diverse ting med budget. Hvis det kunne have nogen relevans:

http://www.e-conomic.dk/apps/budget123


Med venlig hilsen

Mikkel Hansen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 29 Jul, 2014 Forslag af Mikkel Hansen (2,050 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”