Exporter budget

0
Jeg har tastet et budget i economic for 2014, og nu skal jeg snart se på 2015. Det kunne være smart hvis 2014 kunne exporteres/udlæses til excel for her at rette tallene til 2015-beløb, for efterfølgende at importere 2015 fra excel til economic. Det er meget besværligt at skulle have fat i alle konti, særligt hvis budgettet er opdelt i kvartaler eller måneder.

Så et meget stort forslag til forbedring!!
i Forslag » Andet af (160 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej LP account,

Tak for jeres indlæg :)

 

Jeg vil give dig helt ret, det letter arbejdet en del, når man nemt og hurtigt kan eksportere/importere sine data - så man slipper for alt det manuelle og til tider lidt triste tastearbejde.

 

Du kan faktisk godt få eksporteret dine Budgettal ud på en alternativ måde - via. vores Saldobalance(Rapport):

 

Rapport -> Saldobalance -> Vælg den gældende periode du vil eksportere(2014) -> i Sammenligning vælger du: Budgetsammenligning -> OK -> Tryk på "Vis i excel ll" oppe i højre hjørne.

 

På denne måde skulle jeg mene at du for en liste ud, som der er lidt nemmere at arbejde med ovre i excel og samtidig hurtigere at importere ind igen.

 

Vi har samtidig en god samarbejdspartner - Budget123, som har lavet en integration med vores program, som kan diverse ting med budget. Hvis det kunne have nogen relevans:

http://www.e-conomic.dk/apps/budget123


Med venlig hilsen

Mikkel Hansen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (2.1k points)