Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




opretning af kunde

0
Jeg har et problem med opretning af en kunde. Når jeg prøver at oprette ham siger economic at kunden findes allerede. Når jeg så søger på kunden kommer bemærkningen: 0 posteringer fundet. Nogen der kan forklare hvad

jeg gør forkert?
i Spørgsmål » Andet af (140 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Kajs MC

Mange tak for dit indlæg smiley
Hvor er det godt du skriver, så vi kan få styr på det.
Det lyder til, at den kunde du forsøger at oprette tidligere har været oprettet, eller i hvert fald har nummeret været brugt.

Det jeg skal have dig til at gøre er, at gå i salg-->kunder-->kunder. Herinde trykker du på knappen "andre muligheder" og herunder vis spærrede kunder.
Nu prøver du igen at søge på det nummer du er i gang med at oprette og kommer han frem, så er det fordi han tidligere har været oprettet og nu er spærret.

Ønsker du, at denne skal åbnes igen, så trykker du på blyanten ude til højre for kunden, og i det vindue der kommer frem, sætter du flueben i adgang lige over ok knappen - kunden er nu igen aktiv og du kan få lov til at fakturere ham.

Årsagen til, at du ikke kan få lov til at bruge samme nummer er, at det i forvejen er oprettet og der kun kan oprettes en kunde pr. nummer. Hvis du ønsker, at bruge dette nummer til den nye kunde du er i gang med at oprette, så skal du først ind og tillade nummer ændring. Efterfølgende går du igen ind og finder den spærrede kunde i kunde kartoteket, som beskrevet ovenfor, og redigere den på blyanten. Du ændre nu nummeret til et ugyldigt nummer og gemmer.
Nu kan du få lov til at oprette den nye kunde med det nummer du har forsøgt på.

Jeg håber ovenstående giver mening og lad mig endelig høre fra dig, har du spørgsmål smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)