Informizely customer feedback surveys

Betaling udland til ikke IBAN konti

+4
Hej

 

F.eks USA bruger ikke IBAN. Når man opretter leverandør, kan man indsætte IBAN/Swift - og nedenunder et kontonummer.

Hvis man udfylder med swift kode og nedenunder bankkonto, virker det ikke, når man eksporterer betalinger (og når man opretter, kan man ikke se bankkonto.

Jeg har ikke prøvet med IBAN/Swift feltet blot at indsætte konto efterfulgt af Swift kode - om det virker.

Men der må være andre der har dette problem. I øvrigt mener jeg at Kina heller ikke bruger IBAN numre.

 

mvh jm
i Forslag » Andet af (480 points)
status opdateret af
Helt enig med jm og sr og mange flere som helt sikkert har behovet. Det er rigtig skidt at E-conomic ikke har lavet denne lille detalje endnu i forbindelse med betalinger til USA.

Det drejer sig blot om at der under leverandører tilføjes en ny værdi til betalingstype f.eks. FEDWIRE, som kombinerer kontonummer og swift ved generering af betalingsfilen. Svært er det ikke og ret uproblematisk.

Problemet ved anvendelse af IBAN/Swift, så indsættes de første to cifre fra kontonummeret, istedet for det nødvendige "US" i betalingsfilen, der hvor den har sin plads.

Vi har flere E-conomic kunder som undrer sig, og vi har haft flere kunder, som har fravalgt pga. problemet.

Vh
Finn
TURNER & KO

1 Svar

Hej Jens

Tak for dit indlæg, og din rapportering / dit forslag.

Det er korrekt at e-conomic ikke har mulighed for at danne betalinger til USA, dette skyldes naturligvis dels at USA ikke bruger IBAN som du korrekt nævner, men at der her skal bruges FEDWIRE også kendt som ABA/Routing numre, som svarer til registreringsnumre i de amerikanske banker. Så det kræver altså et IBAN nummer at danne udenlandske betalinger i en betalingsfil.

På nuværende tidspunkt er der ikke udsigt til at vi udvider denne funktion, da vi kan håndtere indenlandske betalinger og udenlandske med IBAN, hvilket dækker en relativt stor procentdel af det behov vi oplever.
I takt med at vores markeder udvides i fremtiden, kan det være at det vil give mening at integrere flere betalingstyper, men for nuværende vil der være andre indsatsområder der vil øge den generelle kvalitet af vores produkt hos en bredere skare af brugere.

Håber dette har kastet lidt lys over sagen, omend det formentlig ikke var det svar du havde håbet på.

Venlig hilsen/Best regards

 

Lauris P. Sørensen

Team Scale, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Gærtorvet 1, 1799 København V

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (35.0k points)
Hej Lauris og e-conomic. Som vi har mailet om, er Gubra ApS også interesserede i en løsning ifm. at eksportere udenlandske betalinger til f.eks. USA og andre lande, der ikke bruger IBAN. Så hermed et ønske :-)  Venlig hilsen, SR
Hej E-conomic. Er der noget nyt om implementering af mulighed for at danne betalingsfiler for USD betalinger? Vi savner stadig muligheden. Venlig hilsen Signe Rasmussen
Hej e-conomic!
Det er virkelig et problem for vores virksomhed, d vi har en del betalinger til leverandører fra USA eller andre lande, der ikke bruger IBAN, så det ville være rigtig dejligt, hvis I kunne få tilføjet denne feature til et ellers dejligt produkt.
De bedste hilsner,
Louise
Hej,

Jeg vil også gerne stemme i koret her.

vi kunne rigtig godt bruge en SWIFT/BIC betalingsmulighed hvor der foretages udenlandsk overførsel med bankkonto og SWIFT/BIC:

Mvh, Anders
Vi savner SWIFT betalingsmulighed