forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Kreditorbilag: Modkonto udfyldes ikke automatisk ved "Kun Postering"

0
Hej.

Når jeg opretter en kreditorfaktura i kassekladden "Kreditorbilag", så indsættes modkontoen på kreditorbetalingen ikke - (Min kreditor er sat op til "Kun postering", så der automatisk dannes en kreditorbetaling).

Autoteksten på kreditorbetalingen bliver ellers oprettet fint, og den er konfigureret samme sted som auto modkontoen.

mvh

Brian Andersen
spurgt 15 Jul, 2014 i Spørgsmål » e-conomic generelt af BrianAndersen (120 points)
gen-kategoriseret 16 Jul, 2014 af Camilla Jesswein

1 Svar

Hej Brian

Mange tak for dit indlæg smiley
Jeg har netop været inde og teste dette i min aftale og jeg får det til at fungere uden problemer. Dvs. at den både laver leverandørfakturaen samtidig med leverandørbetalingen.

Der er to steder inde i din aftale hvor du skal sætte modkontoen op, det første sted er på leverandøren. Her skal du udfylde det felt der hedder udgiftskonto, når denne er udfyldt, så vil den automatisk udfylde denne konto, i feltet modkonto, under oprettelse af leverandørfakturaen.Derudover kan du også sætte en modkonto op inde på selve kassekladden under "opsætning kassekladde"-->"posteringer" her kan du påfører modkonto leverandørbetaling, her vil det typisk være den bank, du betaler regningen fra, der skal sættes op.Når der er satte disse to konti op, henholdsvis udgiftskonto på leverandøren og modkontoen på kassekladden, så vil systemet tage disse med i din bogføring, dette gælder også når du vælger betalingstypen kun postering på leverandøren.

Har du lavet denne opsætning, og den ikke henter det korrekt med over i bogføringen. Så må du meget gerne ringe ind til e-conomic support på 88204840, da der så evt. kan ligge noget mere teknisk bag, som vi skal tage et kig på.

Jeg håber i hvert fald ovenstående virker, så du kan få lavet dine leverandørfakturaer og betalinger.
Lad mig endelig høre fra dig hvis det giver problemer smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 16 Jul, 2014 Spørgsmål af Camilla Jesswein (29,860 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”