Kreditorbilag: Modkonto udfyldes ikke automatisk ved "Kun Postering"

0
Hej.

Når jeg opretter en kreditorfaktura i kassekladden "Kreditorbilag", så indsættes modkontoen på kreditorbetalingen ikke - (Min kreditor er sat op til "Kun postering", så der automatisk dannes en kreditorbetaling).

Autoteksten på kreditorbetalingen bliver ellers oprettet fint, og den er konfigureret samme sted som auto modkontoen.

mvh

Brian Andersen
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej Brian

Mange tak for dit indlæg smiley
Jeg har netop været inde og teste dette i min aftale og jeg får det til at fungere uden problemer. Dvs. at den både laver leverandørfakturaen samtidig med leverandørbetalingen.

Der er to steder inde i din aftale hvor du skal sætte modkontoen op, det første sted er på leverandøren. Her skal du udfylde det felt der hedder udgiftskonto, når denne er udfyldt, så vil den automatisk udfylde denne konto, i feltet modkonto, under oprettelse af leverandørfakturaen.Derudover kan du også sætte en modkonto op inde på selve kassekladden under "opsætning kassekladde"-->"posteringer" her kan du påfører modkonto leverandørbetaling, her vil det typisk være den bank, du betaler regningen fra, der skal sættes op.Når der er satte disse to konti op, henholdsvis udgiftskonto på leverandøren og modkontoen på kassekladden, så vil systemet tage disse med i din bogføring, dette gælder også når du vælger betalingstypen kun postering på leverandøren.

Har du lavet denne opsætning, og den ikke henter det korrekt med over i bogføringen. Så må du meget gerne ringe ind til e-conomic support på 88204840, da der så evt. kan ligge noget mere teknisk bag, som vi skal tage et kig på.

Jeg håber i hvert fald ovenstående virker, så du kan få lavet dine leverandørfakturaer og betalinger.
Lad mig endelig høre fra dig hvis det giver problemer smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (29.9k points)