Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Opdeling af Forum

+1
Jeg er træt af de usandsynligt banale spørgsmål, der stilles her i forum. Rigtig mange af spørgsmålene får mig til at krumme tæer og tænke, at vedkommende vist har valgt forkert beskæftigelse eller burde søge om en længerevarende efteruddannelse.

Er det ikke muligt at dele forum i 2 afdelinger? Et forum til den professionelle brugerkreds og et forum til resten. Og så skal det være sådan, at man skal godkendes til den professionelle del, hvor man på et kvalificeret grundlag kan diskutere systemets muligheder og begænsninger. Det vil betyde, at systemet vil få meget større opmærksomhed fra dem, der virkelig ved noget om administrative programmer. Og det vil også medføre, at e-conomic skal lægge sig i selen mht. hvem, der skal deltage fra deres side.
lukket
i Forslag » Andet af (26.5k points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

 
Bedste svar
Hej Erik

Jeg bakker 100% op om dit forslag. Der burde være en eller anden form for certifering, som vi feks kender det fra MS.

Man vælger dette forum fra, hvor alt drukner i banaliteter set fra et professionelt sysnpunkt.

mvh

Finn
e-consultic.dk
Forslag af (10.5k points)
valgt som bedste svar af
Hej Erik

Forummet er åbent for alle og det vil det fortsætte med at være. At man kan dele sine meninger og hjælpe hinanden på kryds og tværs af kompetencer, er netop en af tanker med at have et forum.

Det rejser jo også et spørgsmål om hvem der skal stå for at godkende brugere til det ene og det andet forum.

e-conomic henvender sig til den samme gruppe mennesker, om de er nye i bogføring eller ej, og derfor giver det også det mest nuancerde billede at have forslag og spørgsmål samlet på ét forum.

Et forslag, eller et spørgsmål for den sags skyld, kan være lige godt om det kommer fra en der er ny i e-conomic eller om det kommer fra en der har brugt e-conomic i flere år, og de skal også behandles ens.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)