Info database til administrator - hvad systemet kan, når vi sælger programmet til kunder

0

Har E-conomic en data base for administratorer, hvor vi kan hente oplysninger om:

Hvad kan basis modulet m.v

Jeg har desværre solgt programmet til en ny kunde hvor jeg som en selvfølge, troede at systemet kunne vedlægge files til en debitor faktura. MEN - NEJ DET KAN DET IKKE - der skal tilkøbes scanningsmodul, som kunden slet ikke vil kunne udnytte nok i forhold til prisen m.v.

 

i Forslag » Andet af (140 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Sjo

Mange tak for dit indlæg smiley
En beskrivelse af hvad e-conomic kan og hvad det basismodulet indeholder kan findes på vores hjemme side. Her har vi en funktionsliste, der beskriver hvad det er e-conomic kan.

Jeg kan godt forstå, at det er surt har du lovet kunden systemet kan noget, som så kun kan lade sig gøre ved yderligere tilkøb.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, har du spørgsmål til funktionerne så du sikre dig inden du henviser os til en kunde.

I forhold til tilknytning af bilag på debitor fakturaen, så kræver dette korrekt tilkøb af indscanning, dette gælder når det er et skiftende bilag. Er det, det samme bilag der skal tilknyttes alle fakturaer hver gang så kan dette sættes op på layoutet.

Der vil ikke komme en direkte database for administratorer, da det er oplyst på vores hjemmeside, hvilke funktioner e-conomic har og dette gælder alle vores kunder.

Jeg vil endnu engang sige tak dit for forslaget smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)