Budget i projektmodulet

+2
Hej

Jeg efterlyser muligheden for, at vi kan lægge nogle budgetdata ind i projektstyringen.- og selvfølgelig at kunne lave budgetopfølgning på disse - efter de faktiske timer og forbrug er registreret for en given periode.

Dette er ikke muligt i dag i economic, hvad er udsigterne til at dette kan blive en del af economics funktionalitet ?

Hvad gør andre brugere af economic, der benytter projektmodulet, og som har brug for detaljeret budgetopfølgning pr. projektnummer ?

Mvh Tina
i Forslag » Andet af (190 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Tina

 

Det er korrekt at det ikke er muligt at indføre budgetdata i projekter direkte i e-conomic, det er heldigvis således at nogle af de funktioner vi ikke har direkte i e-conomic, er der nogle af vores dygtige app partnere der har udviklet.

 

I dette tilfælde findes projektbudgettering i ToolPack . Så det er den løsning der bliver valgt hos de øvrige kunder har samme behov.

 

Med denne eksisterende løsning, er det ikke noget jeg ser blive implementeret direkte fra vores side af på nuværende tidspunkt desværre.


Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)
Hej Lauris

Jeg undres også over, at man ikke direkte i e-conomic kan lave budget på projekt-niveau. Det er fint nok med Apps og andre systemer der kan integreres, men der er også noget med overskueligheden og det at have flere systemer, fremfor at kunne løse det hele i ét system.
Jeg kan se, at flere efterlyser budget på projektstyring, hvilket jeg også har kommenteret her:
http://forum.e-conomic.dk/5339/budget-til-projektstyring

Jeg synes derfor I bør overveje det yderligere.

Jeg vil se på ToolPack og overveje om det kan løse vores udfordring her og nu, men er ikke meget for flere systmer.

Jeg stemmer for og håber at e-conomic vil implementere det.

Mvh.
Henrik
Hej Henrik

Tusind tak for dit input til forslaget fra Tina.

Jeg har fuld forståelighed for at behov ændrer sig fra virksomhed til virksomhed, det er fuldstændig basalt, på niveau med at vi som mennesker er forskellige og derfor ønsker forskellige ting.

I e-conomic er en af vores helt store fordele at vi har et standardsystem, der er let at implementere, (relativt) let at supportere og vigtigst af alt, let at bruge.
Der er naturligvis en bagside af medaljen, en af de åbenlyse er at vi kun i nogen grad kan skræddersy en aftale til at passe til en virksomheds behov, her anvender vi typisk vores tillægsmoduler til at opfylde specifikke behov.

Når der kommer ønsker der går ud over dette, så er det smukke ved vores løsning at vi har et gratis og åbent API. Hvilket tillader samarbejdspartnere at udvikle løsninger til disse specifikke ønsker/behov. Dette er tilfældet med f.eks. ToolPack, som har ment at vi burde kunne budgettere på projekt, hvorfor de har lavet en løsning til dette.
Kommer der tilpas meget efterspørgsel på disse ønsker eller behov, så kigger vi naturligvis også på muligheden for at implementere det i e-conomic. Imidlertidig er budget dog ikke særlig udbredt blandt vores brugere i e-conomic, og endnu mindre hvis vi sondrer på aftaler der også har tilknyttet projekt.

På baggrund af dette er vi for nuværende tilfredse med at kunne løse dette i samarbejde med en partner som ToolPack

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)
Hej e-conomic

Jeg vil hermed tilslutte mig Tinas og Henriks  efterspørgsel da I skriver I først vil kigge på en evt. implementering af budget i projektmodulet når der er en tilpas stor efterspørgsel.

Som revisor får vi efterhånden en del henvendelser fra vores kunder der ønsker at få nogle alternative løsninger på deres behov med valg af økonomisystem der er holdbart i fremtiden pga. de store omkostninger der oftest er med implementeringen af nye systemer, arbejdsgange osv.
I takt med at kunderne begynder at vokse sig større, begynder de at stille større krav til deres systemer. Vi er nu nået til det punkt at der er en gruppe der SKAL bruge et budget i projektmodulet, da det er et vigtigt redskab i f.eks. langsigtede projekter således at man ikke mister overblikket og omkostningerne ikke løber løbsk. En applikation er det sidste man ønsker, da det med at logge ind og ud af forskellige programmer besværliggør arbejdsgangene mv.

For disse kunder der skal bruge et budget på projektniveau, kan det meget vel betyde, at projektmodulet i e-conomic vælges fra, da der er mange andre udbydere der leverer sags styringssystemer til passende penge og ikke mindst er brugervenlige. Kunderne har dog indtil videre valgt at holde fast i projektmodulet fra e-conomic, da det netop var en integreret del af økonomisystemet. Spørgsmålet er bare hvor længe de vil lade sig nøjes.


Med venlig hilsen
Kristina