Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Udskriv kassekladden før bogføring

0
Hej. Jeg skal til at bruge e-conomic i skyen.

på demoen om ar bogføre bilag i kassekladden bliver bilaget bogført med det samme.

Jeg er vant til at udskrive kassekladden før bogføring, skal man ikke det længere?

for min egen skyld vil jeg fortsætte med at udskrive før jeg bogfører, men hvor skal jeg så gemme den?
i Spørgsmål » Andet af (170 points)
gen-kategoriseret af 🔒
Hej Camilla. Det er jeg helt med på, jeg har brugt programmet i flere år. men nu skal jeg i skyen og derfor spørger jeg, hvor eller hvordan genner jeg min kassekladde i skyen?
Skal jeg skrive den ud som pdf hæfte den på en mail og sende den til e-conomic finde den i ubehandlede og derfra gemme den i et katalog der hedder kassekladder?

1 Svar

Hej Lis

Mange tak for dit indlæg smiley
Dejligt, at du skal til at bruge e-conomic. 
Når du opretter posteringer i din kassekladde, så vil de ligge i kladden, indtil du trykker på knappen bogfør. Dvs. at når du har oprettet en postering, trykker gem og ny og fortsætter til næste postering, så vil de gemme sig i kladden. Når du har lavet den sidste postering, trykker du gem og du kommer tilbage til kladden, hvor du kan se alle dine posteringer ligger på en liste.

Du kan så herindefra udskrive din kladde, som du ønsker ved at trykke på kasserapport i højre hjørne. Kladden vil nu åbne sig, i et nyt vindue og du kan herfra udskrive det, som ønsket.

Når du er klar til, at bogfører din kladde, trykker du på knappen bogfør, kladden vil efterfølgende blive tom og du posteringerne er nu bogført.

Jeg håber ovenstående giver dig det ønskede svar smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)