Foreslag til e-copedia--> Brug for vejledning.

+1

Hey

Jeg har brug for et sted hvor jeg kan læse mig til hvad de forskellige felter/nokse/logs/numre/grupper i e-conomic gør, hvordan de fungere samt hvornår de gør noget!

e-copedia er fint og godt på mange punkter, men jeg syndtes tit jeg støder ind i problemer, da jeg ikke bruger jeres standart opsætning.

f. eks.:

Første gang jeg møte det var da jeg skulle oprette varegrupper (med tillægsmodulet Lager). 

Der står følgende forklaring på e-copedia om feltet "Indland" Indsæt kontoen med den korrekte momskode fra din kontoplan

Jeg har fundet ud af det nu. men det er sket flere gange at jeg savner noget information om hvad felterne gør, istedet for at der står hvad jeg skal skrive der hvis jeg bruger standartopsætningen.

Det jeg mener er, at jeg tit savner en lidt mere tekninsk forklaring af hvad felterne gør, istedet for hvad jeg skal skrive i dem, da jeg bruger en anden opsætning og kontoplan, end det i standart opsætningen. Og da jeg får en masse krav fra firmaet om hvad jeg skal sætte e-conomic op til, kunne det være rart med en mere "teknins" forklaring på e-copedia. 

Dette har jo så til gengæld den positive konsekvens at jeg skal brugen en masse tid på at chatte med alle jeres dejlige support medarbejdere.

Det er negative ved det, er den frostration som jeg oplever, når jeg leder efter info på e-copedia, og får følelsen at at blive blokeret i mit arbejde på grund af bruger venlighed.

i Forslag » Andet af (3.3k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Bjørn,

Tak for feedback.

Endelig skriv de mangler du har, og på hvilken artikel det er, så videresender jeg feedback til vores redaktør på e-copedia.

Jeg vil allerede nu afsløre, at vi aldrig bliver færdig med den - da der hele tiden er ny måde at skrive tingene på, og ændre. Derfor har vi også en person som kun arbejdet med det, og tilføjer ting som der tænkes der giver mening.

Så endelig - jo mere konkret jo bedre - så retter vi.

Mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
når jeg vælger ingen så viser den alle vare som jeg har 0 af.
hvis jeg alle så skjuler den alle vare som jeg har 0 af.
Det er den test som jeg har lavet. Det er det omvendte af hvad der står på e-copedia!
Jeg kan ikke lave teste det andet da vi har brugt systemet under en måned.
Men jeg har svært ved at stole på den vejledning jeg får, fra supporten og/eller e-copedia. Når jeg har fået/fundet direkte forkert information op til flere gange.
Hej igen. Undskyld, det er min fejl. Du har ret, det er omvendt af hvad der står på e-copedia. Det ændrer jeg lige til at være omvendt. Tak.

Steffen Ekelund
Så er det rettet.
Hej Steffen
Når du så har ændret status her som Gennemført. Så tager jeg det som den glædelige nyhed at jeg kan finde ALT information på e-copedia, samt at der ikke er brug for fremtidige foreslag til rettelser, på e-copedia, fra min side
Hej Bjørn.
Vi opdaterer løbende e-copedia - faktisk har vi 1 fuldtidsperson til dette, så vi vil rette det når vi kommer det igennem.

Vi imødekommer meget gerne specifikke ønsker til opdateringer(lige som du er kommet med her), og vil opdaterer artiklerne i en samlet prioritering.

Så hermed en opfordring til, at når du falder over noget der står uklart, så meld det til os, så fixer vi det, sammen med alt det andet vi fixer.

Mvh
Steffen Ekelund
e-conomic