Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Administratorgodkendelse af bilag

0

Hvorfor virker den automatiske administratorgodkendelse kun, når der oprettes en postering.

Hvis man indlæser bankposteringer i en kladde og derefter konterer, så sker der ingen godkendelse. Det er da ikke optimalt, da det efter min mening er en kæmpe arbejdslettelse at indlæse bankposter frem for at indtaste samme..

i Spørgsmål » Andet af (26.5k points)
lukket af

1 Svar

Hej Erik

 

Grunden til at det fungerer sådan på nuværende tidspunkt, er at det er importen der opretter posterne, og ikke administratoren direkte.
Imidlertidig er det dog en funktion vi ønsker at implementere, hvorfor den også er blevet prioriteret i dette indlæg.

 

Så jeg lukker dette indlæg, og så vil ovenstående indlæg blive opdateret når der er konkret nyt i sagen.
 


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)
opdateret af