forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Faktura-, tilbuds- og ordreoversigter

+3
Da der dukker flere og flere kæder op med forskellige leveringssteder, men kun en faktureringsadresse, er det efterhånden et mareridt at finde den rigtige igangværende faktura, tilbud eller ordre, da oversigterne kun angiver kundenavn, men mangler Leveringssted.

For at finde det rigtige leveringssted skal man prøve sig frem, og ligger der f.eks. 10 ordrer til den samme kunde, har man i værste fald 10 klik foran sig.

Fjern f.eks. kolonnen med Øvr. ref. eller lev. dato og erstat med en kolonne for leveringssted. Det andet er møgirriterende og tidsspilde.
spurgt 9 Jul, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Erik Jensen (24,970 points)
status opdateret 18 Dec, 2014 af Philip Kofod-Nielsen

2 Svar

Hej Erik

Jeg kan godt se din pointe i dette.

Som du selv nævner, så ville det betyde at der skulle fjernes nogle kolonner for at det ikke kommer til at være alt for sammenpresset på mindre skærme. Det skal jo selvfølgelig blot ikke være kolonner som der er andre brugere der benytter.

Jeg tager forslaget med til prioriteringsmøde så vi kan tale med teknikken om hvordan det ville kunne løses bedst muligt, og evt. nogle parametre for brugen af de andre kolonner så vi ikke kommer til at fjerne noget som andre bruger.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 14 Jul, 2014 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
Dette har været oppe og vende på et af vores møder og ét af de spørgsmål der rejste sig var hvad den skal vise for leveringsstedet her for at det giver mest muligt mening? Adressen, byen, nr., eller hvad ville give mest mening?

Der er selvsagt forskellige meninger om hvad der er god information i disse felter og vi har ikke nødvendigvis fundet den gyldne løsning på hvilke kolonner der giver mest værdi for vores brugere - netop derfor er det også vigtigt at få et umiddelbart indtryk af dette herfra forumet. Dermed ikke forstået at der ikke kommer til at blive ændret på det i fremtiden, men lige dette forslag kommer i sig selv ikke til at ryge videre. Men ønsket om at dette re-tænkes og hvordan det ønskes re-tænkt er noteret.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 18 Dec, 2014 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
overvejes× 112
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”