forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Tilføj tekst i varelinier på "tilknyt varer og ydelser"

0
I de gode gamle dage (før det nye e-conomic), var det intet problem at tilføje lidt tekst til hver varelinie i tilknyttede varer. (altså f.eks. et serienummer på en vare). Denne ville så gå igen på næste abonnementsfaktura o.s.v. Det kan kan pludseligt ikke mere. Nu er teksten varens standardtekst og den kan ikke ændres.
Det er frygteligt irriterende. Er der nogen særlig grund til at funktionaliteten er væsentligt forringet på dette punkt ? Hvis ikke - vil i ikke så godt rette det ASAP
spurgt 8 Jul, 2014 i Spørgsmål » e-conomic generelt af safecall (290 points)
status opdateret 14 Jan, 2016 af Lauris Sørensen

1 Svar

Hej Safecall

 

Tak for dit indlæg og denne henvendelse.

 

Det er imidlertidig stadig muligt at redigere det varenavn der fremgår på de varer/ydelser man tilknytter sine abonnementer, de kan ændres både i oprettelsestidspunktet og redigeres senere hen.

 

Hvis du oplever problemer med ikke at kunne lave disse registreringer, så kan der være tale om at du muligvis skal have slettet dine cookies/midlertidige internetfiler, du kan se hvordan du gør dette i diverse browsere her.

 

Hvis du stadig oplever problemer er du velkommen til at kontakte os i Supporten så kan vi finde ud af det i fællesskab. Jeg vælger i øvrigt at flytte dette indlæg til "Spørgsmål" da der på nuværende tidspunkt ikke er en bug i dette. 


Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 10 Jul, 2014 Spørgsmål af Lauris Sørensen (34,900 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”