Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Tilføj tekst i varelinier på "tilknyt varer og ydelser"

0
I de gode gamle dage (før det nye e-conomic), var det intet problem at tilføje lidt tekst til hver varelinie i tilknyttede varer. (altså f.eks. et serienummer på en vare). Denne ville så gå igen på næste abonnementsfaktura o.s.v. Det kan kan pludseligt ikke mere. Nu er teksten varens standardtekst og den kan ikke ændres.
Det er frygteligt irriterende. Er der nogen særlig grund til at funktionaliteten er væsentligt forringet på dette punkt ? Hvis ikke - vil i ikke så godt rette det ASAP
i Spørgsmål » Andet af (290 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Safecall

 

Tak for dit indlæg og denne henvendelse.

 

Det er imidlertidig stadig muligt at redigere det varenavn der fremgår på de varer/ydelser man tilknytter sine abonnementer, de kan ændres både i oprettelsestidspunktet og redigeres senere hen.

 

Hvis du oplever problemer med ikke at kunne lave disse registreringer, så kan der være tale om at du muligvis skal have slettet dine cookies/midlertidige internetfiler, du kan se hvordan du gør dette i diverse browsere her.

 

Hvis du stadig oplever problemer er du velkommen til at kontakte os i Supporten så kan vi finde ud af det i fællesskab. Jeg vælger i øvrigt at flytte dette indlæg til "Spørgsmål" da der på nuværende tidspunkt ikke er en bug i dette. 


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)