E-conomic er en dejlig opfindelse for ikke proffere men ikke for os, der skal levere på tid

+5
Vi har nu taget konsekvensen, så vi ikke anbefaler e-conomic til nye, hvor vi skal stå for bogføring. Vi taber tid i det nye system og vælger derfor nu andre veje for nye kunder. mvh trine Vilsen
i Spørgsmål » Andet af (170 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Trine

Det er naturligvis super ærgerligt at det er den oplevelse I har med e-conomic, og det er vi rigtig kede af at høre. Hvor er det specifikt i programmet at I oplever tidstabet?

Noget af det vi har hørt før er at kassekladden ikke er så hensigtsmæssig for folk der er vant til linjebaseret bogføring og at taste hurtigt. Til disse brugere findes Superkladden, som er en rigtig hurtig kladde der kan være en god vej at gå hvis kassekladden er problemet.

Hvis det er andre specifikke funktioner der er blevet en tidsrøver vil vi rigtig gerne høre om det, således vi har mulighed for at sætte ind overfor det.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (34.9k points)
opdateret af
Nej, vi kan som administratorer ikke bruge superkladden - den kan ikke håndtere kreditor/debitor-betalinger - det betyder kunder og leverandører i e-conomic-baby-sprog.

Os, der lever af professionel bogføring, er prisgivet i jeres nye set-up - og vi venter blot på at der kommer en seriøs konkurrent på banen. Vi anbefaler ikke e-conomic til kunder længere - kan ikke stå inde for et system vi ellers har anbefalet siden e-conomics start.

Hlsen
Helle
Har nok skaffet jer ca 125 kunder - men det kommer ikke til at ske længere - I blev for selv-fede.