Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




APP til iPad

0
Jeg har en e-conomic app på min iPad, i et stykke tid har jeg ikke kunnet se omsætning på den, hvad kan der være sket?

 

mvh

Bente Mehlbye
i Spørgsmål » Andet af (650 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Bente

Mange tak for dit indlæg smiley
Der har over en længere periode været problemer med vores e-conomic APP og derfor har vi taget den af markedet. Den bliver derfor heller ikke vedligeholdt den nuværende du har installeret på din Ipad.

Når dette er sagt, så er der selvfølgelig en ny fed forbedret APP på vej og går alt efter planen skulle den gerne komme ud her i løbet af efteråret.

Indtil da, så vil du kunne anvende vores integrationspartners APP MobileOffice. smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)
Hahaha ha ha

"Længe været problemer med jeres iOS app"

Den har ALDRIG fungeret

Er glad for at høre i nu har erkendt det, burde i så ikke fjerne omtalen af den fra jeres markedsføring, synes du Camilla , at det er i orden at markedsføre sig med at man har en app som man har vidst længe at der ikke fungere?
Hej abp

Tak for opfølgningen.
For en væsentlig gruppe brugere vil jeg give dig ret i, at app'en ikke har virket.

Hvis du søger på "e-conomic" i APP store, kan du her se vores første version af den nye APP.
Lært af erfaringen starter vi i det små og bygger videre herfra.
Hej igen Camilla,

Kunne du ikke være mere specifik og fortælle os helt præcis hvile type kunder det er hvor app'en rent faktisk virker?
Jeg har prøvet at lavet en helt tom demo bruger, jeg har lavet en demo bruger med demo regnskab og jeg har prøvet med min egen konto. Den virker ikke under nogen omstændigheder.

og lad mig så gentage mit tidligere spørgsmål som du ikke besvarede... Synes du det er i orden at reklamere med at i har en app når i ved den ikke virker?
Hej,

Jeg svarer lige for Camilla, da jeg har været med i processen omkring både ny og gammel APP.

Dilemmaet har netop været at vi ikke har kunnet sige noget entydigt om, hvem den har virket for, og hvem den ikke har virket for. Det er netop derfor vi har fjernet den gamle APP i APP-store, samt fjernet den fra ALT materiale vi har sendt ud til kunder. Nyhedsbreve, Web-sites, e-copedia og andre steder. Vi har i en periode ikke haft vores egen APP, og henvist til forskellige af vores APP-partnere som har været så flinke og lave en APP til e-conomic. Vi har dog også kunnet se på baggrund af statistik fra APP-Store og egne målinger, kunnet se at flere har kunnet lave bogføringer via den "gamle" APP. Mængden af folk der ikke kunne, er dog steget over tid, hvorfor vi til sidst fjernede den. Om vi var for lang tid om at fjerne den - hmm... Måske? Hvad skal man dog gøre, når man kan se, at nogen rent faktisk lykkedes med at bogføre/lave andre ting via APP'en?

Til sidst var vi dog ikke i tvivl, da det var et så lille antal der kunne lykkedes med det, hvorfor vi fjernede den. Inden vi fjernede APP, havde vi også fjernet den for diverse medier, da det ikke var alle det virkede for.

Vi vil gerne have en APP. Så da vi ville tilbyde dette produkt (igen), stod vi mellem at lave en helt ny, eller bygge videre på den gamle. Vi valgte at lave en helt ny, og starte forfra - dog stadig bygge oven på de erfaringer vi har fået med den anden.

Den ny APP er netop kommet i APP-Store - og formålet er at starte i det små. Det første man vil kunne gøre, er at lave fakturaer, og simpel indscanning af bilag. Vi arbejder videre, og vil løbende komme med funktionalitet.

Jeg håber ovenstående var svar på dit spørgsmål. Ellers så skriver du straks, og så skal jeg nok svare.

Mvh
Steffen Ekelund
e-conomic