Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




deaktivere Restordre/backorders

+3
Jeg vil gerne at man kunne bestemme på en kunde om den skal kunne have Rest ordre/back orders.

sådan at en indstilling under kunden bestemmer om restordre vil optræde under ordre i fakturerings fanen.
lukket med noten: inaktivitet
i Forslag » Andet af (3.3k points)
lukket af

1 Svar

Hej Bjørn

Tak for dit indlæg.

Der kan selvfølgelig godt opstå tilfælde hvor man ikke ønsker at kunder kan have restordre. Vi ønsker dog at have et lagermodul der kan passe på størstedelen af de kunder der anvender det, uden alt for mange indstillingsmuligheder, der udelukkende skaber forvirring.

Mit umiddelbare "take" er at det er meget rart at der kan stå ordrer i restordre, således man har en "påmindelse" om at der mangler at blive leveret noget. Hvis det er fordi man ikke ønsker at der står restordre i ens Ordre-oversigt, så kan de slettes så snart alle de leverede varer er blevet faktureret. Så selvom status står som Delvis leveret og delvis faktureret, så vil det stadig være muligt at slette ordren.

Nu kender jeg ikke helt din specifikke grund for ikke at ville have disse restordre, hvis du kan uddybe lidt kan jeg nok nemmere forholde mig til forslaget.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)
Vi er også glade for at vi nu fremover kan håndtere backorders/restorordre, noget som vi før i tiden ikke har kunnet. og det kan heller ikke udelukkes at nogle af vores kunder vil blive glade for det.

Men samtidig ved jeg også, at jeg har en masse kunder som ikke ønsker eller kan overskue at have backorders/restorordre hos os. derfor vil det kunne hjælpe mig, gevaldigt hvis jeg under den enkelte kunde, havde et felt hvor jeg kunne slå backorders/restorordre til eller fra for den enkelte kunde.