Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Pop up ved bogføring

0
Kan man ikke få denne nye Pop Up ved bogføring fra indscannet i evt. fuld størrelse, da jeg synes det er noget bøvlet at skal scrolle hele tiden???

For ikke at sige p.... irriterende når man sidder på en 15" widescreen skærm... ... 1920*1080

 

Mvh. Campingfatter
i Forslag » Bilagshåndtering af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Campingfatter

Tak for dit indlæg.

Vi har valgt at posteringsvinduet i "Ny e-conomic" skal være i et såkaldt modalvindue, for hurtigere at kunne behandle det data vi taster ind her. Dette modalvindue indeholder naturligvis også bilag når man opretter fra indscannet, og den bliver allerede forstørret i højden når der er bilag på.

Nu sidder jeg personligt på en 24" skærm, så jeg kan naturligvis ikke helt nikke genkendende til problemet, da jeg kan se det meste af bilaget i dette modalvindue. På nuværende tidspunkt er vi ret godt tilfredse med måden den håndterer både nye posteringer med og uden bilag på.

Jeg føler derfor ikke at det ville komme flest mulige brugere til gavn hvis vi udnytter vores ressourcer på at udvikle videre på dette område.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)
Det er dejligt at høre, at man selv er tilfredse med systemet. Så har kunderne jo ikke noget af brokke sig over.
det minder mig om det gamle udsagn: Enhver so synes bedst om sine egne grise.