Ved tilføjelse af EAN-nr på kunde, kræver e-conomic også "Land". Så gør det påkrævet

0

Hej e-conomic

Jeg har ikke tidligere tilføjet noget i feltet "Land" på mine kunder, da 99% af mine kunder er fra Danmark og jeg derfor ikke rigtig bruger dette felt til noget. Dog har jeg i dag erfaret, at hvis man har en kunde der skal faktureres via EAN-nr., så kræves der noget i feltet "Land" på kunden. Hvis det ikke er der, vil den elektronisk faktura fejl.

Når man fakturere, påmindes man om, at minimum én kontaktperson skal påføres fakturaen, ellers kan man ikke sende faktura via EAN. Hvis "Land" også er påkræves, så bør den lille advarsel også minde én om det.

Det kunne løses let ved, at så snart man har skrevet et nummer ind på en kunde i EAN-feltet, så påmindes man og kan ikke gemme kunde oplysningerne, før man også har udfyldt feltet "Land".

Venligst løs dette!

I ovenstående har jeg måtte kreditere en faktura og generere ny, nu med "Land" og dette efter 3 forsøg på "Gensend" af EAN-faktura og 2 samtaler med support.
 

Henrik

 

PS. Fletet "Land" er et input-flet, ikke en dropdown. Så jeg forudser allerede fejl, hvis jeg kommer til at skrive "Dnamark"angry

i Forslag » Andet af (650 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Henrik

Mange tak for dit indlæg og dit gode forslag smiley
Jeg vil give dig helt ret i, at kommer der ikke en advarsel op omkring dette, så er det svært at fange og, som du selv skriver så er det et krav der er kommet senere, så har du ikke fra start oprettet det, så er det svært at følge op på og for den sags skyld vide, at det skal påføres.

Jeg vil derfor gå videre med dit forslag til overvejelse også vil der blive taget stilling til, hvordan dette kan løses. For kan det gøres så det bliver en "fast tekst" og det allerede skal være et krav under oprettelsen af kunden, så kan der fanges mange, hvor fejlen først kommer efterfølgende, eller man, som dig først opdager det senere hen - lad os se, hvordan dette kan løses.

Endnu en gang tak for forslaget og for dit arrangement her på forum smiley
 


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)

Hej Henrik

Der er nu kommet nyt i denne sag.
Hvis du i systemet ikke har angivet noget land på kundens stamoplysninger, så har vi løst dette ved, at den alligevel i OIOUBL filen automatisk anfører Danmark i land.
På denne måde undgår du, at få fejl tilbage om ej modtaget, skulle du ved en fejl ikke få udfyldt land. Den vil også gå ind og lave det om, får du f.eks. skrevet Danmark forkert. 

Om end det ikke var lige den måde du ønskede det løst på, så skal du nu ikke være i tvivl om, at den alligevel sender din faktura af sted, selvom der på kundens stamoplysninger ikke står registreret noget land. Jeg håber derfor, at dette vil hjælpe dig fremadrettet og du ikke behøver være bekymret for, om EAN fakturaen bliver sendt korrekt af sted. smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)