E-conomic står stille måske i skulle få en udviklingsafdeling

+1
Hej E-conomic,

Af de mange mange forslag jeg har stiller samt de forslag andre herinde har stillet bliver stort set ingen af dem til noget. enten afvises de med det samme af en e-cnomic medarbejder der måske ikke engang forstår forslaget eller også bliver det sat i en eller anden endeløs kø af forslag som kan stå åbne i årevis uden der sker noget.

Oftests henviser e-conomic til at i har "knappe" resroucer til rådighed, men helt ærlig kunne det ikke være en ide at spille med åbne kort og fortælle os hvor mange programmører der egnelig arbejder dedikeret på udvikling til e-conomic?

Når man kigger på de opdateringer i kommer ud med så virker det som om det er max en halvtidsstilling i bruger på udvikling, der er virkelig ikke noget kød på det i kommer med eller også er e-conomic skrevet så tungt at det er meget besværlig at opdatere?
i Spørgsmål » Andet af (2.9k points)

1 Svar

Hej

Jeg er ked af at læse at du oplever at e-conomic står stille – det er bestemt ikke sådan det ser ud herfra og jeg kan i hvert fald forsikre dig om at der ikke er tale om en halvtidsstilling.

Alle forslag vil blive svaret og bliver et forslag sat til Implementeres ikke, så vil der være en begrundelse for hvorfor. Hvis vi ved at det ikke er en funktion som vil blive aktuel i en nogenlunde nær fremtid, så melder vi dette ud så man som forslagsgiver ved hvad der kan forventes. Men forhåbentlig skulle der ikke findes et eneste forslag herinde som er blevet afvist fordi den medarbejder der har svaret herindefra ikke har forstået hvad det gik ud på. Forummet er her for at skabe en dialog.

Hvor mange der arbejder på udvikling af nye funktioner er ikke så lige til at svare på da det variere, men jeg kan forsikre dig om at der er tale om langt mere end en halvtidsstilling.

Der har været en periode hvor der er blevet lagt mange kræfter i at udvikle det nye e-conomic hvori der er kommet en hel del forslag fra forummet til hvordan det kunne gøres endnu bedre – og forslag som har ligget her fra tidligere som er blevet gennemført i forbindelse med det nye e-conomic er kommet frem.     

Og skal vi gøre status på det der er blevet implementeret samt det der lige nu er på tegnebrættet, så ligger der i skrivende stund 299 forslag herinde på forummet som er gennemført, 50 som er i gang og 184 som overvejes. 


Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (17.7k points)
Hej Philip,

Tak for dit svar...

jeg kan ikke lade være med at at hæfte mig ved at der fortsat ikke er meldt noget ud vedr. antallet af ressourcer der tilknyttet udvikling, hvorfor jeg stadig må tro det er meget meget få. som gammel udvikler mener jeg mig i stand til at vurdere at det er meget lidt tid der bliver brugt på de få opdatringer i kommer med.

Om ikke andet så har i en kæmpe udfordring i at jeres kunder - Mig og helt sikkert mange andre føler der ikke sker noget. det er jeres problem at få kommunikeret noget andet ud.

du nævner så de flotte tal om gennemførte forslag osv. men undskyld mig det tal er jo pumpet meget op. eksempelvis har jeg talt 9 forslag om at genindføre antal på lager ved fakturering alle har hver fået stemplet gennemført så tallet er måske 9 gange mindre end det? 33 gennemført forslag og hvad er det over? 1-2-3 år?

at medarbejderne der stempler de enkelte forslag med afvist og ovevejes ikke forstår forslaget eller problem stillingen sker ofte prøv at bladre tilbage i historikken. når man så forsøger at uddybe med en kommentar så bliver der ikke svaret.
Grunden til at jeg ikke kan give et klart svar er at jeg ikke er bekendt med hvor mange der sidder og laver på de forslag der kommer ind og at tallet kan variere alt efter hvilke andre opgaver der ligger - så jeg har ikke antallet på hvor mange det drejer sig om, men at det i hvert fald er tale om langt mere end en halvtidsstilling er dog uden tvivl.
Du har helt ret i at det også er vores opgave at vise at der sker noget med de nye funktioner der kommer - og det vil også blive mere synligt hvad der bliver lavet af nye funktioner i fremtiden.
Mht. de gennemførte så er det helt rigtigt at der er forslag der går igen, og specielt det med at få lagerbeholdning til at være mere synlig. Det var noget vi hørte en hel del om og det var selvfølgelig netop også med til at vi valgte at prioritere dette og få det ændret.
Jeg har prøvet at kigge nogle af dine tidligere indlæg igennem, og stødte ikke lige umiddelbart på indlæg hvor der manglede svar på en uddybelse. Jeg ved med sikkerhed at de medarbejdere der sidder og bedømmer ikke vil svare uden at forstå hvad de svarer på, og mange af forslagene bliver taget op blandt flere medarbejdere hvor det vurderes om det er til gavn for de fleste og om det er noget der evt. kan løses på en anden måde.
Ca. hver anden uge kommer der opdateringer med 25-30 fejlrettelser/ny funktioner, og du har da helt sikkert en god pointe i at vi det er vores opgave at synliggøre hvad det præcis er der kommer ud i disse opdateringer - og det er min forståelse at dette også vil ske i fremtiden.
Udvikling sker der dog, og jeg kan forsikre dig for at vi ikke vil forhaste noget bare for at smide nye funktioner ud - men hellere vil lade det tage den tid som det tager, så det bliver gjort ordentligt.
Hvis i virkelig sender 25-30 fejlrettelser og opdateringer ud hver 2 uge, hvorfor er der så ikke en eneste af jeres udmeldinger (nyhedsarkiv over markedspakker) der har det antal retteler du snakker om. Det er nærmere 2-3 og slet slet ikke hver anden uge men nærmere max en gang i månden.
og de rettelser der kommer er det ikke noget kød på..
I har brugt uanede mængder af resourcer på at få jeres nye design på plads, det triste er bare at i fokusere på grafik når hele platform skriger på opdateringer. i er så langt bag efter jeres konkurrenter på funktionalitet at det er pinligt.
i sidder og tegner knapper der ikke virker samtidig med at selv Dinero overhaller jer inden om på funktionalitet.
ikke engang de nye moms regler kan i håndtere.
Hej igen
I ca. hver anden uge, lå der at det sker at der opdages fejl som skal rettes inden det kan sendes ud, og dermed kan der gå en uge eller to mere, så vi er sikre på at sende noget ud der fungere.
Og jeg holder ved at der i gennemsnit er tale om 25-30 opdateringer - og medgiver dig gerne at der her også er talt fejlrettelser med ind, hvilket jeg dog synes er en væsentlig ting at have med i opdateringer.
Design af ikoner er en anden afdeling, så programmørene har fået lov til at koncentrere sig om at programmere.
Mht de nye momsregler så er der oprettet to nye typer til de nye momsregler, så det er muligt at oprette nye momskoder til dette formål. Det findes der både blog-indlæg (http://blog.e-conomic.dk/nye-momsregler-for-kob-og-salg-af-bl-a-mobiltelefoner/) og e-copedia-artikel (http://wiki2.e-conomic.dk/moms/omvendt-betalingspligt) omkring.
Ud over de funktioner der er kommet herindefra forummet er der også kommet en del funktioner som ikke kommer fra forummet og specielt i forbindelse med det nye e-conomic kom der nye funktionalitetter til. Så der sker skam noget på den front - omend du ikke er enig med mig i at det gøres i det tempo som det kan lade sig gøre, så håber jeg i det mindste at vi kan blive enige om at det går i den rigtige retning, da der trods alt er flere programmør-hænder ved tastaturene end vi nogensinde har haft før.