Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




fejl postering af leverandø faktura

0
Jeg har oprettet en leverandørfaktura som jeg har posteret på 1330 vareforbrug samt kreditor, (bilag10)

Fakturaen er udlignet med leverandør betaling, MEN fik debeteret banken og krediteret kreditor. Denne har jeg tilbageført  med dobbelt beløb. Banken stemmer som den skal,  og kreditorer stemmer (bilag11).

Alt er næsten godt..

Spørgsmål:

Jeg har ikke lagermodul, skulle jeg så have posteret på 1310 - Direkte omkostninger ?

Desværre glemte jeg at sætte købsmoms på fakturaen, Vil det være nemmest at tilbageføre fakturaen postere denne korrekt(1310) og med i25 i momskode. Og hvordan så med udligniningen?

Håber at i kan hjælpe :-)
lukket
i Spørgsmål » Andet af (150 points)
status opdateret af

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Sdj

Tak for dit indlæg.

Det er egentlig op til dig selv om du vil postere på konto 1310 eller 1330.
Hvis du har "glemt" købsmomsen er der ikke noget at sige til det, da konto 1330 som standard ikke har momskode, hvorimod konto 1310 har det.

I forhold til udligningen kan du sagtens ompostere denne i en postering uden moms og føre den frem igen med momskode.

Hvis du ønskere mere bogføringsspecifik hjælp, er du velkommen til at anvende vores forum Bogføringshjælp hvor vi har en hel flok dygtige revisorer og administratorer der er venlige til at yde bistand :)

Håber dog at svaret har kastet en smule lys over sagen

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)
valgt som bedste svar af