Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bankafsemning

+2
Hej E-conomic

Blot et forelag eller retter et ønske.

Det ville være rart, som ekstern bogholder, hvis det ville være muligt i fremtiden i bankafstemningen og kunne sende en rapport til kunderne, med en specifikation af hvilket poster der fra deres bank endnu ikke er bogført.  

mvh

Linda
i Forslag » Andet af (180 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hvis du overfører bankposterne til en kassekladde og bogfører de poster, du kan finde ud af / har dokumentation for, så kan du efterfølgende udskrive de resterende poster (fra kladden) i en rapport eller udlæse dem i Excel, tilføje dine kommentarer og sende en PDF-fil til din klient.
Forslag af (26.5k points)
Det er jeg godt klar over. Men tak for tippet. Når nu er der en funktion der hedder rapport i bankafstemning, kan jeg ikke se, hvorfor der ikke kommer en specifikation på differencen med ud. Dette var blot min ønske, at det kunne lade sig gøre.
Jeg tror, det er alt for omfattende at skulle generere en rapport, der omfatter ikke bogførte poster. Du kan risikere, at den skal gå flere måneder tilbage i tiden samtidig med, at den også skal tage hensyn til, at der måske ligger konterede, men ikke bogførte poster i en kladde.
Har din klient ikke adgang til e-conomic, så han/hun kan se i kladden, hvilke poster, der mangler kontering?
Hej Linda

Som Erik skriver så er der andre måder hvorpå dette kan løses.

Så taget i betragtning at det er noget der kan lade sig gøre på anden vis, som Erik anviser, samt at vi ikke er stødt på det som en problematik før - så vil jeg tillade mig at sætte forslaget som implementeres ikke.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)