Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Tidsregistrering

0
Hej

Hvad skete der lige med at kunne se fra og til tidspunkter i oversigten? Nu står der kun timeforbrug.

Og når man skal registrere ny tid, så er det noget træls, først at skulle åbne den seneste tidsregistrering, for at se, hvad tid man sluttede med.

F.eks. hvis jeg registrerede fra 08.00 til 10.00 på en kunde, så kunne jeg også se det i oversigten. Så kunne jeg se, at næste tidspunkt jeg skulle starte med var kl. 10.00.

Så jeg håber da, at det snart kommer tilbage igen?
i Spørgsmål » Projektstyring af (200 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Eurovision

 
Tak for dit indlæg.

 
Det er korrekt, at med vores nye tidsregistrerings layout, fremgår fra og til tidspunkter ikke længere, dette er naturligvis en fejl og er rapporteret internt her hos os, så vores udviklere er i fuld gang med at rette dette.

 
Så jeg vil komme med en opdatering når dette igen fungerer efter hensigten.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)
Tusind tak. Det var en lettelse at høre :-)

God weekend
Spørgsmål af (200 points)