forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Sletning af Debitor

0
Hej. Jeg har oprettet en debitor hvor jeg også har lavet 3 faktura til. Nu er det sådan at dette var en prøve. Nu vil jeg så gerne slette disse 3 faktura igen så der står 0 kr ud for min debitor. Men hvordan hulen gør man det? jeg kan heller ikke slette varerne da de indgår i disse 3 faktura. Håber nogle kan hjælpe mig
spurgt 12 Maj, 2011 i Spørgsmål » e-conomic generelt af anonymt
opdateret 18 Okt, 2012 af frederiknielsen

1 Svar

 
Bedste svar
Hej hej,

Normalt vil jeg anbefale, at hente en demo hvis du ønsker at teste med fiktive posteringer, da dette ikke vil have påvirkning på dit regnskab.
I e-conomic kan du ikke slette en faktura, så du bliver nød til at oprette en kreditnota - http://wiki.e-conomic.dk/faktura/kreditnota-udfra-bogfoert-faktura til fakturaen, hvorefter din debitor vil have en 0 saldo.
Du kan desværre ikke slette dine varer når du har bogført på dem, her har du kun mulighed for at spærre dem, så du ikke oprette faktura linjer ud fra varen.

Jeg håber svaret kan hjælpe dig videre  

Med venlig hilsen

Morten Bæhrenz

Online regnskabsprogram
 

besvaret 13 Maj, 2011 Spørgsmål af Morten.Baehrenz (4,340 points)
valgt som bedste svar 18 Okt, 2012 af frederiknielsen
løst× 1441
besvaret× 112
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.