forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Sletning af Debitor

0
Hej. Jeg har oprettet en debitor hvor jeg også har lavet 3 faktura til. Nu er det sådan at dette var en prøve. Nu vil jeg så gerne slette disse 3 faktura igen så der står 0 kr ud for min debitor. Men hvordan hulen gør man det? jeg kan heller ikke slette varerne da de indgår i disse 3 faktura. Håber nogle kan hjælpe mig
spurgt 12 Maj, 2011 i Spørgsmål » e-conomic generelt af anonymt
opdateret 18 Okt, 2012 af frederiknielsen

1 Svar

 
Bedste svar
Hej hej,

Normalt vil jeg anbefale, at hente en demo hvis du ønsker at teste med fiktive posteringer, da dette ikke vil have påvirkning på dit regnskab.
I e-conomic kan du ikke slette en faktura, så du bliver nød til at oprette en kreditnota - http://wiki.e-conomic.dk/faktura/kreditnota-udfra-bogfoert-faktura til fakturaen, hvorefter din debitor vil have en 0 saldo.
Du kan desværre ikke slette dine varer når du har bogført på dem, her har du kun mulighed for at spærre dem, så du ikke oprette faktura linjer ud fra varen.

Jeg håber svaret kan hjælpe dig videre  

Med venlig hilsen

Morten Bæhrenz

Online regnskabsprogram
 

besvaret 13 Maj, 2011 Spørgsmål af Morten.Baehrenz (4,340 points)
valgt som bedste svar 18 Okt, 2012 af frederiknielsen
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”