Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




musse ræs:)

0
He j economic.

jeg har et par forslag til hvordan jeg (og måske andre) kan undgå en masse musse ræs....

det det drejer sig om er når jeg skal lave en faktura skal jeg som det er nu gøre følgende :

Ny faktura - tilføj kunde - ny kunde

hvorfor ikke lave så jeg ved tilføj kunde kan vælge mellem :

Ny kunde
kunde

så slipper man for at skulle vælge to gange hvis man allerede der ved at det er en ny kunde...

samtidig så er det pænt trælst at når jeg har valgt ny kunde taster det hele ind og så viser det sig at det ikke var en ny kunde... så skal jeg lukke den og gå tilbare til kunde og taste nummeret eller navnet ind... hvorfor ikke bare lave når den siger at det er en eksisterende kunde at man så kan klikke benyt eksisterende kunde eller lignende? så slipper man igen for en arbejdsgang.

sidst men ikke mindst så er det rigtigt trælst at når jeg laver en faktura klikker ny faktura linje og så taster navnet ind på varen og vælger den så er den markeret når den komemr frem under varenavn... det var den ikke indtil igår... og rører jeg bare en tast så bliver teksten jo slettet så nu skal jeg ned med musen og klikke...

Mvh.

Nikolai R. Jensen
www.altimobiler.dk
i Forslag » Andet af (160 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Nikolai,

 

Tak for dit indlæg.

 

Vi arbejder også hele tiden på hvordan man vi kan få gemt mussen mere og mere væk. Vi er helt tosset med genveje:) . Mht. til de genveje som du eftersøger i oprettelsen af en faktura, så har vi lavet det sådan her:

 

Salg -> Fakturaer -> Ny faktura (Tryk N) -> Tilføj kunde (Tryk ENTER) -> Her kan vælge i mellem dine allerede eksiterende kunder eller oprette Ny kunde on-the-fly (Her arbejdes der på en genvejstast til "Ny Kunde")

 

Vi har valgt at lave denne rækkefølge, da vi mener at det er mest optimalt at komme til sit kundekartotek først, før at man begynder at oprette en nye kunde, som måske allerede eksiterer. Det eksempel som du selv skriver med oprettelse af en allerede eksiterende kunde, det undgår man ved at man lander i kundekartoteket som det første.

 

Vedr. når du har tilføjet en vare og vareteksten så bliver markeret. Det kan jeg godt følge dig i, at det er irriterende at teksten bliver slettet når du taster. Hvis du trykker på Højre-piltast, så kommer du hen forbi sidste bokstav, uden at den sletter det. Du kan også benytte dig af TAB, hvis du ønsker at hoppe videre til næste felt.

 

Ser frem til at høre fra dig smiley

 


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Mikkel Hansen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (2.1k points)
hej igen.

1 : Salg -> Fakturaer -> Ny faktura (Tryk N) -> Tilføj kunde (Tryk ENTER) -> Her kan vælge i mellem dine allerede eksiterende kunder eller oprette Ny kunde on-the-fly (Her arbejdes der på en genvejstast til "Ny Kunde")

er jeg klar over... dog er det jo sådan at når man klikker på faktura så skal man enten tilføje en ny eller eksisterende kunde... så vidt jeg ved er der ikke andre muligheder... derfor mener jeg det ville være smartest at man fra starten af kunn vælge hvad man ville... for om man kan taste sig rundt eller bruge musen... ændrer det ikke på at man skal klikke/taste noget der nemt kunne ordnes med en genvej. SÅ :_

Ny faktura (overskrift)
ny kunde (valg mulighed 1)
eksisterende kunde valg mulighed 2)

så sparer man virkeligt en masse klikken og tasten rundt... og man lander præcist de samme steder...

2 : Vi har valgt at lave denne rækkefølge, da vi mener at det er mest optimalt at komme til sit kundekartotek først, før at man begynder at oprette en nye kunde, som måske allerede eksiterer. Det eksempel som du selv skriver med oprettelse af en allerede eksiterende kunde, det undgår man ved at man lander i kundekartoteket som det første.

men jeg ved jo ikke om det er en ny eller eksisterende kunde før jeg har tastet nogen oplysninger ind... og for at spare en arbejdsgang når man som jeg er i tvivl kunne der være en der sagde : kunden eksisterer allerede benyt den eksisterende?

3 : Vedr. når du har tilføjet en vare og vareteksten så bliver markeret. Det kan jeg godt følge dig i, at det er irriterende at teksten bliver slettet når du taster. Hvis du trykker på Højre-piltast, så kommer du hen forbi sidste bokstav, uden at den sletter det. Du kan også benytte dig af TAB, hvis du ønsker at hoppe videre til næste felt.

igen en masse unødvendig tasten rundt... skal dog ikke kloge mig på om andre/flere har mere gavn af det nye her end mig...

men kan kun sige at det ville passe mig bedst... ved dog ikke med alle jeres andre brugere... kan jo ske det passer dem bedst som det er nu....:)

mvh.

Nikolai R. jensen
www.altimobiler.dk
Forslag af (160 points)