Bedre tjek af ikke-modtaget EAN faktura

+2
Hejsa

Ret ofte har jeg EAN fakturaer, der ikke går igennem ved første afsendelse. Når jeg via menuen "Sendt" tjekker listen og markerer "Vis kun ikke-afleverede emails", indeholder listen også de fakturaer, der ER modtaget efter gensendelse. Jeg vil derfor gerne foreslå, at listen lige sorteres, så kun de fakturanumre, der reelt står som IKKE-modtaget, optræder på listen.

Det her er specielt et problem og en unødvendig tidsrøver, hvis man kommer i tvivl om man har tjekket/gensendt på et senere tidspunkt!
i Forslag » Andet af (1.7k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Helle,

 

Tak for dit indlæg smiley

 

Grunden til at den viser den, er fordi at den viser alt hvad der er sket i den integredede Udbakke/Afsendelse. Det er en log over alle afsendte mails, samt de mails som er forsøgt afsendt. Sådan så man altid kan følge alt den aktivitet der har været på sin aftale.

 

Når man benytter sig af funktionen "Gensend", så er det egentlig en helt ny mail man sender afsted fra systemet, som vil generere en linje for sig selv i Udbakken.

 

Hvis den ændrede status på den oprindelige mail, så skulle der f.eks. tilføjes en ny dato. Dette ville give et misvisende billede på det samlede overblik. Under funktionen "Gensend", har man muligheden for at kunne tilføje en anden modtager. Hvis denne ændres til en anden modtager, så vil det heller ikke være retvisende, da man så ikke fremover vil kunne se hvilken modtager man forsøgte at sende til i første omgang :)

 


Med venlig hilsen

Mikkel Hansen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (2.1k points)
opdateret af