forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Bedre tjek af ikke-modtaget EAN faktura

+2
Hejsa

Ret ofte har jeg EAN fakturaer, der ikke går igennem ved første afsendelse. Når jeg via menuen "Sendt" tjekker listen og markerer "Vis kun ikke-afleverede emails", indeholder listen også de fakturaer, der ER modtaget efter gensendelse. Jeg vil derfor gerne foreslå, at listen lige sorteres, så kun de fakturanumre, der reelt står som IKKE-modtaget, optræder på listen.

Det her er specielt et problem og en unødvendig tidsrøver, hvis man kommer i tvivl om man har tjekket/gensendt på et senere tidspunkt!
spurgt 25 Jun, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Helle B (1,640 points)
status opdateret 26 Jun, 2014 af Mikkel Hansen

1 Svar

Hej Helle,

 

Tak for dit indlæg smiley

 

Grunden til at den viser den, er fordi at den viser alt hvad der er sket i den integredede Udbakke/Afsendelse. Det er en log over alle afsendte mails, samt de mails som er forsøgt afsendt. Sådan så man altid kan følge alt den aktivitet der har været på sin aftale.

 

Når man benytter sig af funktionen "Gensend", så er det egentlig en helt ny mail man sender afsted fra systemet, som vil generere en linje for sig selv i Udbakken.

 

Hvis den ændrede status på den oprindelige mail, så skulle der f.eks. tilføjes en ny dato. Dette ville give et misvisende billede på det samlede overblik. Under funktionen "Gensend", har man muligheden for at kunne tilføje en anden modtager. Hvis denne ændres til en anden modtager, så vil det heller ikke være retvisende, da man så ikke fremover vil kunne se hvilken modtager man forsøgte at sende til i første omgang :)

 


Med venlig hilsen

Mikkel Hansen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 26 Jun, 2014 Forslag af Mikkel Hansen (2,050 points)
opdateret 26 Jun, 2014 af Mikkel Hansen
overvejes× 107
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”