Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




rabat på u brudte produkter

+2
jeg vil gerne have muligheden for at give en rabat på produkter som ikke er blevet brudt.

sådan at når jeg har en pose med 10 små produkter, så får mine kunder en ekstra rabat hvis de køber hele poser af 10, istedet for at jeg skal åbne en pose for at kunne sende dem et enkelt produkt.

altså en rabat på samme måde som jeg kan give ekstra rabat på produkter, hvor mine kunder bestiller et minimums antal. Men at det istedet for minimumsantal så er for hver hele pose som mine kunder køber.
i Forslag » Andet af (3.3k points)
opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Bjørn

Tak for dit forslag.

Du nævner selv rabatgrupperne hvor du kan sætte et minimumsantal og en rabat ud fra dette - siden du kender til denne funktion, så kunne jeg godt tænke mig at høre hvad der står i vejen for at benytte denne model?

En anden måde at gøre det på kunne være at oprette dem som en varesamling, hvor man kan sætte en specifik rabat alt efter antal.

Det vil i hvert fald være to måder at løse det på som jeg ser det - måske der er flere fakturorer i dit setup der gør sig gældende, så lad mig høre var du tænker om løsningen med varesamlinger.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)
Det der forhindre mig i at bruge Minimumsantal til at styre en rabater. At jeg gerne vil undgå at bryde produkter, da det koster mig tid og giver mig åbne poser. I det eksempel jeg har herover, så vil jeg gerne give rabat til kunder, der køber produkter i hele 10ere, sådan at jeg ikke skal åbne poser.
Derfor hvis de køber 20 så skal de have 5% ekstra rabat. hvis de køber 25 så skal de have 5% ekstr på de 20, men købe de sidste 5 uden ekstra rabat.

I forhold til Varesamlinger, så er jeg i tvivl om det program der skal genere ordrene, fra et Excel ark, vil kunne håntere varesamlinger.

så det jeg gerne vil have er "et ekstra lag" til hvad man kan med rabatgrupperne.
aah okay, på den måde - så kan jeg godt se at rabatgrupper ikke vil fungere til formålet.
Varesamlingerne derimod vil kunne løse dette, hvis du har mulighed for at benytte dig af det igennem det program du bruger til at lave ordre.
Så kigger vi lidt firkantet på det - hvilket vi desværre engang i mellem må gøre vedr. nye funktioner - så kan det forholdsvis enkelt løses i e-conomic som det er nu, omend der er et aspekt mere i det, som er om dit program til ordre kan håndtere denne løsning.
Udfra tanken om at de funktioner vi tager videre herfra forummet skal være til og en hjælp for flest mulige, så er min umiddelbare vurdering at et ekstra lag i rabatgrupperne vil være gavnligt i en situation som din. Men om det kan skaleres på en måde hvor det er en funktion der kan bruges ud over hvad en varesamling kan håndtere, har jeg umiddelbart svært ved at få øje på.
Hvis du har idéer til hvordan det ellers kunne bruges, så er jeg åben for at vi tager dialogen videre omkring dette.
For nu vil forslaget dog sættes som implementeres ikke, med plads til at det kan tages op igen, hvis behovet melder sig fra flere.
Jeg Forstår godt at udvikling på programmet skal være til mest mulig gavn i forhold prioriteter.

Mit umiddelbare problem med varesamlinger er at de optræder på en anden måde end vare, hvis de kunne sættes ind på samme måde som en ny faktura linje ville der ikke være noget problem.

til sidst vil jeg pointere at det ikke er en ekstra funktion som jeg beder om, men en udvidelse af den allerede eksisterende funktion Rabatgrupper.