Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Emails - signeret og krypteret?

0
Hej folkens

Når jeg sender et tilbud til en sikker-mail adresse skal den ikke KUN være signeret - den skal OGSÅ være krypteret.

Jeg kan signere mails i e-conomics, men hvordan med kryptering? Det synes jeg ikke, jeg kan finde noget om i ecopedia.

Pt downloader og sender jeg fra min egen udbakke med signeret og krypteret, men det ville være noget nemmere, hvis jeg kunne sende direkte fra e-conomics.

 

mvh/Helle
i Forslag » Andet af (1.9k points)
gen-kategoriseret af 🔒

1 Svar

Hej Helle,

Tak for dit indlæg.

 

Det lyder som en smart måde at du gør det på nu, fordi vores applikation ikke selv har denne funktion. Vi har ikke nogen artikel omkring dette i e-copedia, men det syntes jeg vil give god mening at der gjorde. Selvom vi ikke supportere det, at der så stadig er en forklaring på hvorfor vi ikke gør og evt. alternative løsnings forslag.

 

Om end jeg gerne ville kunne implementere alle gode forslag der kommer her på forum, bliver vi dog nødt til at prioritere hvilke der giver størst værdi for flest brugere - derved ikke sagt, at det aldrig kommer til at ske - jeg kan blot sige, at det desværre ikke kommer til at ske for nærværende. Skulle der komme en stor efterspørgsel efter dette, vil vi selvfølgelig tage beslutningen om ikke at implementere det til overvejelse igen.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Mikkel Hansen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (2.1k points)