forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Bogføring af lagerregulering

0
Vi er ved at forberede lagerstatus til en regnskabsafslutning pr. 30.06.2014. Da håndteringen af korrektioner af beholdning på den enkelte vare er meget arbejdskrævende i øv-conomic, går vi den praktiske vej og tæller op pr. varegruppe, nulstiller beholdningerne i øv-conomic via en lagerregulering, og derefter indlæser vi de nye beholdninger.

Nu viser det sig, at øv-conomic kun kan bogførfe 200 varelinjer af gangen. Dvs., har man 1.000 linjer, skal bogføring af kladden ske over 5 gange!!!

Giv nu det modul en ordentlig overhaling, eller skip det. I skriver jo selv, at det ikke skal udvikles yderligere, selvom I reklamerer kraftigt for produktet.
spurgt 22 Jun, 2014 i Forslag » Lager af Erik Jensen (24,490 points)
status opdateret 24 Jun, 2014 af Lauris Sørensen

2 Svar

Hej Erik

Hvis du vil have en nem måde, at klare status på kan vores scannings app være en vej at gå.

Du kan kontakte mig på telelofn 7025 7600 elelr send en mail på salg@itnvision.dk så kan vi få en snak.

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
besvaret 23 Jun, 2014 Forslag af Per Holm Pedersen (18,020 points)
Hej Erik

Tak for dit indlæg.

Jeg kan til dels være enig i at fejlmarginen er større ved at regulere direkte på beholdningen/værdien, hvis man ikke kender til de forhold der skal tages højde for, i forhold til at nulstille beholdningen og så føre en ny beholdning ind.

Det er dog de færreste der ved brug efter hensigten i e-conomics lagermodul, vil have brug for mere end 200 reguleringslinjer i en kladde men i tilfælde hvor det er nødvendigt er der intet forgjort i at bogføre kladden over 5 gange, med undtagelse af at det selvfølgelig giver 5 bilagsnumre. Så på nuværende tidspunkt er det ikke noget vi vil sætte ind overfor.

Det er korrekt at der i øjeblikket ikke er planer om at udvikle eller remodellere lagermodulet, men ville e-conomic være et bedre produkt hvis muligheden for at tilvælge Lager ikke var til stede?

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 24 Jun, 2014 Forslag af Lauris Sørensen (34,900 points)
Ja, for så ved man, hvad man får. Som det er nu, vil jeg kalde det bondefangeri.
90% af alle lagermodulbrugere opdager først, når systemet er taget i brug, at det slet ikke kan leve op til forventningerne. Så kan du påstå, at brugerne har falske forventninger, men de kan da kun have udgangspunkt et sted fra.
Med lagermodulet lokker I flere og flere kunder til, der fortryder valget. Jeres system kan i dag ikke opfylde mange af de ønsker og behov, som en ganske almindelig en-gros virksomhed har og får i et voksende marked.
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”