Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bogføring af lagerregulering

0
Vi er ved at forberede lagerstatus til en regnskabsafslutning pr. 30.06.2014. Da håndteringen af korrektioner af beholdning på den enkelte vare er meget arbejdskrævende i øv-conomic, går vi den praktiske vej og tæller op pr. varegruppe, nulstiller beholdningerne i øv-conomic via en lagerregulering, og derefter indlæser vi de nye beholdninger.

Nu viser det sig, at øv-conomic kun kan bogførfe 200 varelinjer af gangen. Dvs., har man 1.000 linjer, skal bogføring af kladden ske over 5 gange!!!

Giv nu det modul en ordentlig overhaling, eller skip det. I skriver jo selv, at det ikke skal udvikles yderligere, selvom I reklamerer kraftigt for produktet.
i Forslag » Lagerstyring af (26.5k points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Erik

Hvis du vil have en nem måde, at klare status på kan vores scannings app være en vej at gå.

Du kan kontakte mig på telelofn 7025 7600 elelr send en mail på salg@itnvision.dk så kan vi få en snak.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)
Hej Erik

Tak for dit indlæg.

Jeg kan til dels være enig i at fejlmarginen er større ved at regulere direkte på beholdningen/værdien, hvis man ikke kender til de forhold der skal tages højde for, i forhold til at nulstille beholdningen og så føre en ny beholdning ind.

Det er dog de færreste der ved brug efter hensigten i e-conomics lagermodul, vil have brug for mere end 200 reguleringslinjer i en kladde men i tilfælde hvor det er nødvendigt er der intet forgjort i at bogføre kladden over 5 gange, med undtagelse af at det selvfølgelig giver 5 bilagsnumre. Så på nuværende tidspunkt er det ikke noget vi vil sætte ind overfor.

Det er korrekt at der i øjeblikket ikke er planer om at udvikle eller remodellere lagermodulet, men ville e-conomic være et bedre produkt hvis muligheden for at tilvælge Lager ikke var til stede?

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)
Ja, for så ved man, hvad man får. Som det er nu, vil jeg kalde det bondefangeri.
90% af alle lagermodulbrugere opdager først, når systemet er taget i brug, at det slet ikke kan leve op til forventningerne. Så kan du påstå, at brugerne har falske forventninger, men de kan da kun have udgangspunkt et sted fra.
Med lagermodulet lokker I flere og flere kunder til, der fortryder valget. Jeres system kan i dag ikke opfylde mange af de ønsker og behov, som en ganske almindelig en-gros virksomhed har og får i et voksende marked.